Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Η ώρα η καλή στον Τσίπρα και... στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα


Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του Π.Καμμένου εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ

Picture 0 for Σαμαράς: Η ώρα η καλή στον Τσίπρα και... στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα
Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», μετά τα σενάρια συνεργασίας των δύο που πυροδότησε η χθεσινή δηλώση του επικεφαλής του ΣΥΝ Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας για πολιτικό γάμο αλλά και για διαζύγιο από τη σοβαρότητα.
«Υπάρχουν άλλα κόμματα που παριστάνουν τους Κεντροδεξιούς και στην πραγματικότητα ψάχνουν συνεργασία με την Αριστερά. Προσπαθούν να τα βρουν με την Αριστερά… Ιδιαίτερα με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο οποίος φαίνεται να ανταποκρίνεται στα αισθήματά τους. Το είδαμε και αυτό. Τους εύχομαι…
«η ώρα η καλή»! Και στον Τσίπρα και στον μεταμφιεσμένο Τσίπρα! Είναι ένας αρμονικός πολιτικός γάμος. Αλλά έχουν πάρει διαζύγιο από τη σοβαρότητα» είπε χαρακτηριστικά κατά την ομιλία του στις Σέρρες ο πρόεδρος της ΝΔ.
Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε στη «Χρυσή Αυγή», λέγοντας πως «όσοι έχουν ναζιστικά σύμβολα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας, είναι εχθροί της πατρίδας». Υπενθύμισε ότι ο Χίτλερ ήταν που έκαψε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη και σημείωσε ότι όπως στην Κατοχή κουκουλοφόροι και ναζί ήταν το ίδιο πράγμα, έτσι και σήμερα κουκουλοφόροι και φιλοναζί είναι το ίδιο πράγμα. Κάλεσε τους νέους να μην ακολουθούν αυτούς που πουλάνε «κούφιο πατριωτισμό» και σημείωσε ότι πατριωτισμός είναι η αγάπη για την πατρίδα.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε και σε όσους δεν είναι με το ΠΑΣΟΚ, αλλά με τη στάση τους το βοηθούν να πέσει «στα μαλακά» και σκοπός τους είναι να ανακόψουν την πορεία της Ν.Δ. προς τη νίκη. Κάλεσε τους πολίτες να διώξουν το ΠΑΣΟΚ και την καταστροφική πολιτική του και να δώσουν ισχυρή εντολή στη Ν.Δ., η οποία, όπως είπε, είναι το μόνο κόμμα που και αλλαγές μπορεί να κάνει και την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη να διασφαλίσει. Ήδη το κλίμα στην Ευρώπη αλλάζει και ο ένας μετά τον άλλον οι Ευρωπαίοι ηγέτες αναγνωρίζουν την ανάγκη για ανάπτυξη, επισήμανε.
Ο κ. Σαμαράς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ιδρυτή της Ν.Δ., Κωνσταντίνο Καραμανλή (στο ακροατήριο ήταν ο Αχιλλέας Καραμανλής) και υπογράμμισε πως από τη γενέτειρα του, τις Σέρρες, στέλνει το μήνυμα της νίκης της Ν.Δ.
Απαντώντας σε φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, που φώναζαν συνθήματα, ο κ. Σαμαράς είπε ότι η νίκη της Ν.Δ. στις εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι τόσο μεγάλη όπως οι νίκες της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα Πανεπιστήμια. Αν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση, ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα ελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» πρωθυπουργών, υπουργών και υφυπουργών μετά το 1974 και τον έλεγχο θα κάνουν δικαστές.
Σε ότι αφορά τα θέματα της ασφάλειας τόνισε πως η Ν.Δ. χρησιμοποιεί τη γλώσσα της αλήθειας και λέει πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους λαθρομετανάστες.
Δεσμεύτηκε τέλος να χτυπήσει το παραεμπόριο και εξήγγειλε μέτρα για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής ώστε να κερδίσει η χώρα το στοίχημα της ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: