Σελίδες

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ανοιχτή συγκέντρωση Σαμαρά στο Ζάππειο


ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Από την 27η Νοεμβρίου του 2009, στην 3η Μαϊου του 2012. Πέρασαν 2 ½ χρόνια από τη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, στην τελική ευθεία (δυο μέρες πριν την 29ηΝοεμβρίου) για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιστρέφει στον ίδιο χώρο, αυτή τη φορά για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της γαλάζιας Παράταξης στην Αθήνα.

Η Γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, προετοιμάζονται ήδη πυρετωδώς για την...
ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της προσεχούς Πέμπτης, στον χώρο του Ζαππείου, ως κορύφωση μιας καμπάνιας που η Συγγρού προσδοκά ότι θα οδηγήσει σε μια μεγαλειώδη νίκη στις εκλογές. Και πιθανότατα στην αυτοδυναμία, την οποία έχει προσδιορίσει ως βασικό πολιτικό στόχο.

Η συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να επισφραγίσει την πολιτική αυτοπεποίθηση με την οποία πορεύεται το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά για τις κάλπες της 6ης Μαϊου, βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να κλυδωνίζεται εσωκομματικά, και να εμφανίζει σημάδια αποσυσπείρωσης της θρυμματισμένης κομματικής βάσης του.

Ταυτόχρονα, στη Συγγρού εισπράττουν θετικά μηνύματα και από τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται, αναφορικά με την αύξηση της συσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει άμεση επίδραση και στον περιορισμό της δυναμικής των άλλων, μικρών κομμάτων της Κεντροδεξιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: