Σελίδες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η "ιδιαιτερότητα" του Νίκου Σούλη, καταγγέλει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ την χώρα μας. Διαφημίζουν την «ιδιαιτερότητά» τους οι «ξεφωνημένες» χωρίς να τους νοιάζει για τίποτε.....


Η εντύπωση που έχει διαμορφωθεί στον πολύ κόσμο, είναι το γεγονός πως κάποιοι ομοφυλόφιλοι στέκονται αλληλέγγυοι στους λαθρομετανάστες έστω και αν εγκληματούν. Κάποιοι άλλοι συμπληρώνουν ότι μερικοί από αυτούς το κάνουν όχι από την ευαισθησία τους αλλά από την ανάγκη να δικαιολογούν κάθε ιδιαιτερότητα. Κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι αυτό το κάνουν για να έχουν όλο και περισσότερους όσον και "δωρεάν" "συντρόφους".
soulis-lathrometanastis1
Όπως και να έχει όμως, δεν έχουμε δικαίωμα να αναρωτιόμαστε εφόσον έχει να κάνει με τη προσωπική ζωή του καθενός ατόμου. Ωστόσο τι γίνεται όταν οι ιδιαιτερότητες φτάνουν στο σημείο να καταγγέλλουν χώρες, όπως και έπραξε ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης που «γύρισε» το βίντεο με την σύλληψη λαθρομετανάστη και με το οποίο εκτίθεται η χώρα και το αίσθημα πολλών ελλήνων πολιτών; Και τι γίνεται όταν καταγγέλλει στην Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ το «τυχαίο εύρημα» του μόλις λίγες ημέρες προ των εκλογών και μερικές ημέρες μετά την απόφαση για τη λήψη μέτρων κατά της λαθραίας μετανάστευσης.
Προτιμότερο να αφήσουμε τον αναγνώστη να βγάλει τα συμπεράσματα του. Ας δούμε όμως συνοπτικά τι δήλωσε ο ίδιος ο Νίκος Σούλης αλλά και πως παρουσίασαν στο παρελθόν κάποια μέσα ενημέρωσης την ιδιαιτερότητα του.
Ο Νίκος Σούλης μίλησε στην εκπομπή "Όσο υπάρχουν άνθρωποι" και έκανε μια πραγματική εξομολόγηση ψυχής... Υποστήριξε πως πέρασε από βρώμικα και καθαρά νερά και έχει ζήσει επικίνδυνα χρόνια...Δήλωσε πως αγαπάει την λέξη ιδιαιτερότητα, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένεια του τον αγκάλιασε , αλλά δεν είχε τα ίδια δικαιώματα με τα αδέρφια του...Ο πατέρας του τον είχε πάει σε πληρωμένη γυναίκα για να "θεραπευτεί" από την ιδιαιτερότητα του...
http://www.axortagos.gr/ginaika-gamos-karnavali-soulis-nikos.html
Βίντεο στο οποίο παρουσιάζονται οι απόψεις του κ. Σούλη καθώς και το "εξωφρενικό" επιχείρημα ότι για να κάνει κάποιος καριέρα σε μέσο ενημέρωσης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να "είναι ομοφυλόφιλος". Δείτε το βίντεο εδώ..
ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΗΣ: Παραδέχθηκε πως είναι ομοφυλόφιλος
Ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης έχει διαγράψει τη δική του πορεία στον χώρο της showbiz εδώ και δεκαετίες και η αξία του έχει αναγνωριστεί. Η συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Εγώ» μοιάζει περισσότερο με μια κατάθεση ψυχής και ένα «κατηγορώ» ενάντια στον καθωσπρεπισμό και στον συντηρητισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ο γνωστός σκηνοθέτης ήταν αφοπλιστικός, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τους επωνύμους που κρύβονται ακόμα στην ντουλάπα...
http://www.gayathens.gr/scene.php?t=article&id=140
Ο Νίκος Σούλης αποκαλύπτει στο protothema.gr
«Εγώ τράβηξα το βίντεο της αστυνομικής βίας!»Πριν δύο μήνες ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης παρουσίασε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης την ταινία «Νουρ - Φως παντού υπάρχει» με θέμα τη ζωή ενός 12χρονου Αφγανού μετανάστη στην Αθήνα. Από αυτούς που παρακολούθησαν την ταινία, λίγοι πρόσεξαν τη νυχτερινή σκηνή του ξυλοδαρμού ενός αλλοδαπού από αστυνομικούς στο κέντρο της πρωτεύουσας. Ακόμη λιγότεροι ήταν αυτοί που κατάλαβαν πως η σκηνή ήταν βιντεοσκοπημένη από τον ίδιο τον σκηνοθέτη από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
«Ήταν ένα βράδυ του Γενάρη όταν, ακούγοντας κάποιους περίεργους θορύβους, βγήκα στο μπαλκόνι και είδα πως κάτω από το σπίτι μου, ένας νεαρός μετανάστης, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση και αφού είχε προκαλέσει ζημιές σε κάποια αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στη γειτονιά, είχε μόλις συλληφθεί από άνδρες της αστυνομίας» θυμάται ο Νίκος Σούλης.. Δείτε το βίντεο με κλικ εδώ...
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=191878

Όπως μας πληροφορεί ο ίδιος ο Σούλης, γύρισε το βίντεο μέσα στον Γενάρη σε μία περιοχή γκέτο των Αθηνών, που μάλιστα έτυχε να βρίσκεται με τη κάμερα στα χέρια, που αν και πράγμα φυσιολογικό θα λέγαμε για έναν τόσο καταξιωμένο σκηνοθέτη, ωστόσο κινεί την περιέργεια, πως ένας καταξιωμένος και εύπορος σκηνοθέτης όπως πρέπει να είναι ο κ. Σούλης, συνεχίζει να διαμένει σε τόσο υποβαθμισμένη περιοχή όπως είναι η Πλατεία Αμερικής; Τι ώθησε τον κ. Σούλη να στείλει το εν λόγω βίντεο στην ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, λαμβάνοντας υπόψη ότι το περιστατικό δεν είχε να κάνει αφενός με πρόσφυγα και αφετέρου ήταν μία σύλληψη κάποιου λαθρομετανάστη που είχε από πριν τελέσει πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου ;
Αν πραγματικά όσα βγήκαν στο φώς της δημοσιότητας είναι αληθή, τότε προκύπτουν τα εξής αντιφατικά ερωτήματα:
  1. Ο κύριος Σούλης γύρισε όλως τυχαίως ενα βιντεο τον μήνα Ιανουάριο του 2012.
  2. Το οποίο όμως ήταν ήδη ενσωματωμένο στο διεθνές φεστιβάλ Θεσσαλονίκης που έγινε τον μήνα Νοέμβριο 2011.  Συμπερασματικά, το συγκεκριμένο βίντεο ήταν μαγνητοσκοπημένο τρείς (3) μήνες πριν συμβεί το γεγονός. !!!!
  3. Και που τελικά αφού προωθήθηκε από τον ίδιο στην Υπατη αρμοστεία του ΟΗΕ δόθηκε ως είδηση στη δημοσιότητα τον μήνα Απρίλιο 2012.    
HellasOnTheWeb.Org
Σημείωση: Ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης συνελήφθη καταστρέφοντας ξένη ιδιωτική περιουσία χώρις κανένα λόγο έχοντας "πάρει" στη σειρά τα σταθμευμένα αυτόκινητα Ελλήνων και μεταναστών , στην περιοχή είναι γνωστό ότι διαμένουν και παρα πολλοί μετανάστες, βανδαλίζοντας επάνω σε ότι έβρισκε στο πέρασμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: