Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ κάνει τώρα σημαία την… «απεξάρτηση»!

 Στην επινόηση νέων επικοινωνιακών μεθόδων καταφεύγει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην επαναληπτική αναμέτρηση του Ιουνίου.

Στην Ιπποκράτους έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αισιοδοξία, εάν δεν γίνει τουλάχιστον φραστική αποκήρυξη του Μνημονίου, και για τον λόγο αυτό αναζητούν εύηχες λέξεις που θα εξυπηρετήσουν την επικοινωνιακή αυτή σκοπιμότητα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, απέναντι στη φρασεολογία του ΣΥΡΙΖΑ για...

«ακύρωση» του Μνημονίου και της Δημοκρατικής Αριστεράς για «απαγκίστρωση», το ΠΑΣΟΚ και ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην πορεία προς τις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα προβάλλουν την «απεξάρτηση από το Μνημόνιο» με όρους που θα εξασφαλίζουν όμως και την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Άσχημα είναι, στο μεταξύ, τα δημοσκοπικά ευρήματα που φτάνουν στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου ως προς την εκλογική προτίμηση της νεολαίας. Στην Ιπποκράτους θεωρούν ότι η προσέλκυση ψηφοφόρων από τη νεανική δεξαμενή είναι χαμένη υπόθεση και, σε μια προσπάθεια να κερδίσουν ό,τι είναι δυνατόν, σκοπεύουν να βγάλουν μπροστά στελέχη από τη γενιά των 30άρηδων.

Επίσης στην πορεία προς τις εκλογές ο κ. Βενιζέλος δέχεται εισηγήσεις από κορυφαία στελέχη που τον πλαισιώνουν να μην επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος και να εγκαταλείψει το «καθηγητικό» στιλ.

Σε ό,τι αφορά την ενεργοποίηση του στελεχιακού δυναμικού, ιδιαίτερη έμφαση και πίεση ασκείται στους επιλαχόντες των εκλογών της 6ης Μαΐου προκειμένου να τρέξουν για το ΠΑΣΟΚ, εάν θέλουν να εξασφαλίσουν την εκλογή τους.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: