Σελίδες

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ύστατες προσπάθειες παραπληροφόρησης. Δοκιμάζουν την αντοχή μου!

Δεν ψηφίζω Χρυσή Αυγή αλλά διαβάζοντας  κείμενα, σαν αυτό που θα δείτε στην συνέχεια, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μετά και την δεύτερη προσπάθεια, η πρώτη ήταν της wordpress, φίμωσης της Χρυσής Αυγής εξανίσταμαι με την ηλίθια μεταπολιτευτική διακυβέρνηση που «έστησαν» τα παντοειδή λαμόγια, που μας έφεραν στο σημερινό μας χάλι, σε πλήρη συνεργασία με τους ανεπαρκείς πολιτικάντηδες, που επί πλέον πλούτισαν εις βάρος μας. Η συμπεριφορά τους θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί από αλήτικη έως προδοτική και έρχονται τώρα να ξαναστήσουν την «δημοκρατία μας» σε νέα έκδοση και σε νέες βάσεις χρησιμοποιώντας όλες τις φασιστικές μεθόδους που εφαρμόσθηκαν στο αλήστου μνήμης καθεστώς της Σοβιετίας και στα απομείναντα συγγενή φασιστικά καθεστώτα της Β. Κορέας, της Κούβας, της Υεμένης και τα εξ ίσου επικίνδυνα της πράσινης ισλαμικής θεοκρατίας. Μέχρι που θα φθάσουν οι αχαρακτήριστοι και ύποπτοι για ποινικά αδικήματα καναλάρχες καταδυναστεύοντας αυτήν την χώρα και τον λαό της; Ως πότε τα κρατικά ΜΜΕ θα είναι έρμαια ηλίθιων δημοσιοκάφρων φασιστικής αριστερής ψευτοδιανόησης και νοοτροπίας που εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς; Γιατί τους αφήνουμε και δεν τους διαολοστέλνουμε μαζί με τους ψοφοδεείς πολιτικάντηδες του σάπιου πολιτικού καθεστώτος της λαμογιάς, της ιδιοτέλειας, του ωχαδελφισμού, του ερασιτεχνισμού και της πλήρους ανικανότητας εξεύρεσης λύσης στα χρονίζοντα εθνικά θέματα; Όπου, αντί να δραστηριοποιηθούν και να δράσουν, αρκούνται σε ανούσιες κούφιες και γελοίες ανακοινώσεις για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους αδιαφορώντας αν γίνονται περίγελοι του κάθε Γκρουέφσκι ή Μπερίσα (και ας μην εντυπωσιαζόμαστε από την πρόσφατη κινητοποίηση της ΠΑ που και αυτή, στην ουσία, αστεία ήταν γιατί αν ήθελαν να στείλουν μήνυμα ας  έστελναν τα α/φ να πετάξουν πάνω από την Κύπρο) ταπεινώνοντας την χώρα διεθνώς; Γιατί διαβάζουμε...
τις φυλλάδες τους που τις αποκαλούν εφημερίδες και επιτρέπουμε με την λειτουργία  των βρωμοκάναλών τους να εκμεταλλεύονται τις δικές μας, ιδιοκτησίας του ελληνικού λαού, ρ/φ συχνότητες πλουτίζοντας εις βάρος μας; Γιατί κάνουμε κάθε ημέρα και πιο πλούσιους τους μπομπολαίους, βαρδινογιάννηδες, κοντομηνάδες, κουρήδες και τα εκκολαπτόμενα «αυγά του φιδιού» του είδους τους; Δεν ψήφισα ΧΑ και ούτε σ' αυτήν εδώ την συγκυρία θα ψηφίσω. Με τέτοια όμως αντιδημοκρατική και υποκριτική συμπεριφορά να θεωρεί, το υπάρχον σάπιο κατεστημένο, δημοκρατικά κόμματα το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το κακό συναπάντημα των ρεπουσοκουβέληδων σε αντιδιαστολή με την Χρυσή Αυγή, στις μεθεπόμενες εκλογές που μάλλον δεν θα αργήσουν, θα το σκεφθώ πολύ σοβαρά.  Ακολουθεί το κείμενο. Οδυσσεύς


Με την  μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κ. Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην εκπομπή «Παρέμβαση» του Alpha, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι τα Μ.Μ.Ε., «η τέταρτη εξουσία» είναι όργανα του σαθρού μεταπολιτευτικού συστήματος, που στοχεύουν στην παραπληροφόρηση και χειραγώγηση του ελληνικού λαού και όχι στην αντικειμενική προβολή των θέσεων της Εθνικιστικής Παράταξης.
Οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών, επειδή θέλουν να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασης των εκπομπών τους και να τα κρατήσουν αμείωτα μέχρι την λήξη τους, έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν την ίδια συνταγή: ένα τέταρτο πριν από το τέλος τους προβάλλουν μία μαγνητοσκοπημένη και συνήθως «πετσοκομμένη» συνέντευξη, είτε του Γ.Γ., είτε άλλου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Αυτή η τακτική επιβάλλεται από το γεγονός ότι αυξάνεται συνεχώς το ενδιαφέρον του εκλογικού σώματος γι' αυτό το κόμμα.
Επειδή όμως ο απώτερος στόχος τους είναι να στρέψουν την κοινή γνώμη προς τις γνωστές καταφανείς ανθελληνικές πολιτικές κατευθύνσεις, ασφαλώς και κανένας εκπρόσωπος άλλου κόμματος δεν έρχεται σε ευθεία τηλεοπτική αντιπαράθεση με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, διότι είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει μικροπολιτικά συμφέροντα και από την εποχή της ίδρυσής του έως και σήμερα εργάζεται μεθοδικά και ακατάπαυστα για την προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων.
Η τραγική ειρωνεία του όλου εγχειρήματος είναι ότι οι δημοσιογράφοι, μέσω αυτών των ολιγόλεπτων και κατά το δοκούν μονταρισμένων συνεντεύξεων, προσπαθούν να μεθοδεύσουν τις απαντήσεις των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, ούτως ώστε να εμφανίζονται σαν να απολογούνται στον Ελληνικό Λαό για τις δήθεν ναζιστικές και ανθελληνικές θέσεις τους σαν να δικάζονται για εσχάτη προδοσία. Στο έργο τους αυτό έρχονται να συνδράμουν και οι τηλεοπτικοί καλεσμένοι τους, οι οποίοι μετά την προβολή της «συνέντευξης», τους δίδεται η δυνατότητα να την σχολιάσουν αρνητικά, χρησιμοποιώντας ψευδή και αστήρικτα επιχειρήματα, συνήθως παραφράζοντας τα λεγόμενα των συνεντευξιαζομένων, έχοντας σαν «δίχτυ προστασίας» το γεγονός ότι ποτέ δεν δίδεται στην Χρυσή Αυγή το δικαίωμα της ευθείας πολιτικής αντιπαράθεσης.
Παράλληλα, στο χρονικό διάστημα μέχρι την προβολή της «συνέντευξης» χρησιμοποιούν όλες τις σύγχρονες τεχνικές αποπροσανατολισμού και ελέγχου της κριτικής ικανότητας της κοινής γνώμης. Με απλά λόγια, η διαρκής επανάληψη σε όλες τις πολιτικές εκπομπές και σε όλα τα κανάλια των ίδιων «κομματικών» αερολογιών, χρησιμεύουν ως πλύση εγκεφάλου των ψηφοφόρων.
Από την στιγμή όμως, που η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα σταθερό στις πολιτικές του θέσεις, με συγκεκριμένη ιδεολογία και ταγμένο στην προάσπιση των Εθνικών μας συμφερόντων, είναι λογικό και επόμενο να έχει αύξηση του αριθμού των υποστηρικτών του, που δεν εμφανίζει στατιστικά σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα κόμματα, διότι αποτελεί στο μεγαλύτερο ποσοστό μία συνειδητή επιλογή τους, που δεν βασίζεται στην επίτευξη ιδιοτελών σκοπών.
Όμως η Χρυσή Αυγή, ενώ έχει την δυνατότητα προβολής της ιδεολογίας και των θέσεών της μέσω της εφημερίδας και των περιοδικών που εκδίδει, αλλά και μέσω του διαδικτύου, που αποτελεί το πιο σύγχρονο και άμεσα προσβάσιμο μέσο ενημέρωσης, καλείται να παλέψει για την όσο το δυνατόν αντικειμενικότερη προβολή της από τα τηλεοπτικά κανάλια, διότι για μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ψηφοφόρων αποτελεί το μοναδικό μέσo ενημέρωσής τους, και μέχρι στιγμής, αυτό έχει επιτευχθεί κατά ένα ποσοστό μόνο όποτε τους έχει δοθεί η δυνατότητα ζωντανών εμφανίσεων των εκπροσώπων της.
Οι στημένες τηλεοπτικές αντιπαραθέσεις έχουν καταντήσει τόσο προβλέψιμες, βαρετές και κουραστικές, ειδικά όσες προβάλλονται στην βραδινή ζώνη, όπως η χθεσινή μεταμεσονύκτια εκπομπή, που είμαστε σίγουροι ότι εάν προβαλλόταν από μόνη της, χωρίς την μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολιάκου, δηλαδή μόνο με τους καλεσμένους «αρλουμπολόγους» του πάνελ, που καθ' όλη τη διάρκειά της καλούνταν να σχολιάσουν τους πίνακες με τα συνήθη ειδικά διαμορφωμένα ψευδή στατιστικά στοιχεία,  δεν θα είχε ούτε τα μισά ποσοστά τηλεθέασης.

K.I.B. Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: