Σελίδες

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μετά Χριστόν προφήτες οι Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπαδήμος

 
Υπουργικά συμβούλια της τελευταίας στιγμής, υποσχέσεις και κλαψουρίσματα περί «πειραματόζωων», αλλά και διαρροή λίστας με ανεκπλήρωτες μνημονιακές υποχρεώσεις: Όλα στον αγώνα για τη διάσωση του ΠΑΣΟΚ!


Μετά Χριστόν προφήτες εμφανίζονται τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην καταστροφή της χώρας και της οικονομίας της, με αιχμή του δόρατος την δυσφήμησή της. 

Το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίασε χθες για τελευταία φορά, ανεβάζοντας σε τρεις τον αριθμό των συνεδριάσεών του μετά την προκήρυξη των εκλογών και προσπαθώντας να εμφανίσει «έργο» που απέφυγε να φέρει σε πέρας επί έξι ολόκληρους μήνες. 

Το ίδιο ισχύει και με την λίστα με τις…
77 δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν από την επόμενη κυβέρνηση μέχρι τον Ιούνιο και αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση της χώρας, χωρίς καμιά από αυτές να υλοποιηθεί από την κυβέρνηση Παπαδήμου.

Αντίθετα, η περίφημη «λίστα των υποχρεώσεων», που μετακυλύεται στους επόμενους, δημοσιοποιήθηκε με την μορφή της (προσφιλούς) διαρροής λίγο πριν από τις εκλογές, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για να εμφανιστεί χθες σε διακαναλική συνέντευξη ο κ. Βενιζέλος και να κατηγορήσει όλους τους υπόλοιπους ότι… λένε ωμά πολιτικά ψέματα. 

Εξαίρεσε τον εαυτό του (που λέει μόνο… αλήθειες), αν και υπόσχεται πως έχει λύσεις για όλα μετά τις εκλογές – χθες μάλιστα ανακοίνωσε επισκεπτόμενος τον ΟΛΠ πως… πρώτο μέλημά του θα είναι η επανασύσταση του υπουργείου Ναυτιλίας! 

Του υπουργείου που ο προκάτοχός του κατήργησε και με εμμονή διατήρησε καταργημένο, την ώρα που ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος δεν έπραξε τίποτε για να αποκαταστήσει την τάξη – αντίθετα «φρόντισε» ως υπουργός Άμυνας να αποκλειστούν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά από κάθε εμπορική δραστηριότητα για δεκαπέντε χρόνια ως… τιμωρία! 

Την ίδια ώρα, ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας στο ΤΙΜΕ δήλωνε πως η Ελλάδα υπήρξε «πειραματόζωο» στα χέρια των διεθνών δανειστών της – ενώ ο ίδιος δεν έκανε τίποτε για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη, αν και ήταν εκλεγμένος με μεγάλη πλειοψηφία πρωθυπουργός της χώρας! 

Κατηγόρησε μάλιστα τους Ευρωπαίους εταίρους ότι δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού, τους οποίους (οι Ευρωπαίοι) αποκαλούν «τεμπέληδες»! 

Πρόκειται, βέβαια, για μια άποψη που ο ίδιος γέννησε στο μυαλό των δανειστών, συκοφαντώντας την Ελλάδα και τους Έλληνες από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην εξουσία.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: