Σελίδες

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εκεί στο ΚΚΕ και στον ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα ποτίζουν τους οπαδούς τους, εκτός από μίσος, και με «ουσίες». Μα είναι δυνατόν οι κόκκινοι φασίστες να θέλουν να "συμμορφώσουν" τους "φασίστες" ;


Τα φασιστικά κόμματα και η ξεπουλημένη στον κάθε αλήτη διαπλεκόμενο καναλάρχη δημοσιογραφία  οδηγούν τα πράγματα στα άκρα. Σε λίγες ημέρες θα κλαίνε σαν τις πουτάνες στα κανάλια ότι η Χρυσή Αυγή έφθασε το 10%.
Αυτή είναι η δημοκρατία που δημιούργησαν.... Να ξυλοκοπείς έναν υποψήφιο βουλευτή ενός νόμιμου κόμματος που το έχουν ψηφίσει μισό εκατομμύριο Έλληνες και αύριο το μισό αυτό εκατομμύριο θα γίνει ένα ολόκληρο;
Φασισμός είναι να κολλάς ταμπελάκια "ναζιστή" σε κάποιους που δεν έχουν ιδέα από "ναζισμό", για να δίνεις διαπιστευτήρια στην αόρατη δύναμη που χρειάζεται αντιπάλους για να διατηρεί την εξουσία της, που επιβάλλεται με βία και αίμα.....Σοκ προκαλεί η είδηση του άγριου ξυλοδαρμού υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ιάσωνα Μπίμπου στα Γιάννενα.
Όπως αναφέρουν διαδικτυακά μέσα της βορείου Ελλάδος, ο άτυχος άνδρας ( ο οποίος έχει βάλει υποψηφιότητα και με το ΛΑΟΣ στις εκλογές του 2007) βρισκόταν στην περιοχή Παραλίμνιο των Ιωαννίνων όταν άγνωστοι του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία προτού εξαφανιστούν.
Αμέσως ειδοποιήθηκε από περαστικούς το ασθενοφόρο και ο κ. Μπίμπος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος αλλά -ευτυχώς- εκτός κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: