Σελίδες

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

OI EΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ

Θεαγένης Ε. Αυγουστινιάτος Αξιωματικός ΤΧ ε.α., Μηχ.-Ηλεκτρ. ΕΜΠ  στο «Διπλωματικό Περισκόπιο»


Ο υπογράφων έχει ενώπιόν του το κείμενο του Εφαρμοστικού νόμου με θέμα  ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ 2012-2015. Αποτελείται από δύο ΚΕΦΑΛΑΙΑ:
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α'  ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.  Αρθρα 1 έως 9.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β' ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΄Αρθρα 10 έως 17.
Αυτός ο Νόμος κυριολεκτικά ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ την Εθνική Κυριαρχία της δύστηνης Πατρίδας στους ανώνυμους δανειστές της.
Η απλή ανάγνωση των πιο πάνω αναφερομένων ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’ και ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’, σελίς 1 έως 29 του Εφαρμοστικού Νόμου παρουσιάζει την εικόνα μιας Ελλάδας καταδικασμένης σε θάνατο, μιας Ελλάδας που πριν πεθάνει δεν της προσφέρεται το ιερό δικαίωμα να αμυνθεί, δεν υπάρχει ορατός πολέμιος, δεν υπάρχουν συμβατικά θέατρα επιχειρήσεων, τα δε παράσιτα της διεθνούς τοκογλυφίας καταφεύγουν κρυπτόμενα και διατηρούντα την ανωνυμία τους μέσα σε ΟΙΚΟΥΣ και ΛΕΣΧΕΣ καραδοκώντας και αναμένοντας το ψυχορράγημα της Ελλάδας, γιατί αν...
κατορθώσουν και πραγματοποιήσουν την ελπίδα τους αυτήν, τότε ανοίγει ο δρόμος για την “παγκόσμια κυβέρνηση”, ενώ όσο υπάρχει Ελλάδα θα υπάρχει Δημοκρατία, θα υπάρχει Πολιτισμός, θα υπάρχουν Ιδέες, και το κυριώτερο θα υπάρχει η θυγατέρα της Ελλάδας που λέγεται Ευρώπη. Η Ευρώπη των Λαών και όχι των Τεκτονικών Κυβερνήσεων και ιδίως της Γερμανίας στην οποία αναφέρεται ο Βασίλης Βιλιάρδος, .
Και η ερώτησή μου στους κ.κ. αντιμνημονιακούς είναι: γιατί κύριοι δεν ενημερώνετε τον Ελληνικό Λαό για το περιεχόμενο του Μνημονίου;
Τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι στα «παράθυρα» και στα «panels» καθώς και οι καναλάρχες γιατί ασχολείσθε όλοι με την «λιτότητα»; Τι συμβαίνει με όλους εσάς και κρατάτε το στόμα σας ερμητικά κλειστό; Διότι από «λιτότητα» ο Έλληνας είναι ΧΟΡΤΑΤΟΣ. Θυμηθείτε την των ετών 1941-1945 που επιβλήθηκε στον Ελληνικό Λαό από τους βαρβάρους. Ακόμη και ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος κύριος Τσίπρας, ο κατ’ εξοχήν αντιμνημονιακός, ουδέποτε στις ομιλίες του αναφέρθηκε στην καταδίκη της Ελλάδας εκτός από τη «βάρβαρη λιτότητα». Αν το όνομά του δεν περιείχε το γράμμα «ρ» θα τον ονόμαζα αχθοφόρο του ονόματός του διότι μου είναι αδύνατο να διανοηθώ ότι ο κύριος Τσίπρας δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο.
Γιατί κρατάτε τον Ελληνικό Λαό σε άγνοια του περιεχομένου του Μνημονίου; Του Ελληνικού Λαού, του κατ’ επανάληψιν, ακόμη και από εσάς τους ίδιους αποκαλούμενου ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ, με το Μνημόνιο αυτό του αφαιρείται, αν είναι ποτέ δυνατό να συμφωνήσει ο «Θεός της Ελλάδας» ,ακόμη και αυτό τούτο το ιερό δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος για την ίδια του την τύχη, όπως άλλωστε, κατά παγκόσμια ομολογία, έχει αποδείξει επανειλημμένως και κατ΄αντίθεση προς την άνανδρη, ύπουλη και άτιμη συμπεριφορά των υπανθρώπων της διεθνούς τοκογλυφίας
Αγαπητοί πολιτικοί Αρχηγοί όλων των κομμάτων ήλθε η ώρα του κοινού κινδύνου. Αναλογισθείτε τις ευθύνες σας απέναντι της Πατρίδος, αφήστε τις κομματικές και ιδεολογικές διαφορές, σταματήστε να αλληλοκατηγορείσθε, σχηματίστε κοινό μέτωπο απέναντι στη διεθνή τοκογλυφία και θυμηθείτε το παράδειγμα του Αριστείδη και του Θεμιστοκλή, που ενώ ήσαν πολιτικά θανάσιμοι αντίπαλοι, εν τούτοις ένωσαν τις δυνάμεις τους στη ναυμαχία της Σαλαμίνας.
Επίσης θυμηθείτε τη μάχη των Πλαταιών και να είστε βέβαιοι ότι ο Ελληνικός Λαός θα είναι μαζί σας αλλά και η θαυμάζουσα και ευγνωμονούσα διεθνής Κοινότητα θα είναι στο πλευρό της Ελλάδας όπως φαίνεται και από τα πάρα κάτω δύο δημοσιεύματα. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είναι μόνο εκείνοι που με τις πράξεις τους ή παραλείψεις τους θα λογοδοτήσουν στον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ αλλά η «ΦΩΝΗ ΤΟΥ» και η «ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» θα παρασύρει και ΑΘΩΟΥΣ.
Το διεθνώς έγκριτο περιοδικό «THE CHRISTIAN SCIENCE MONITOR» στο κύριο άρθρο του της Δευτέρας, 16 Οκτωβρίου 1944, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«Η γαλανόλευκη σημαία της Ελλάδας, κυματίζει και πάλιν επάνω στην Ακρόπολη. Οι Έλληνες πατριώτες ελέγχουν την Αθήνα. Βρετανικά στρατεύματα έχουν εκκαθαρίσει την Πελοπόννησο, έχουν καταλάβει την Κέρκυρα και έχουν αποβιβασθεί στον Πειραιά. Το Βερολίνο λέγει ότι η Ελλάδα έχει εκκενωθεί.
Αυτό φαίνεται σαν μια απλή ειδησούλα τώρα και ενα απλό γεγονός. Όμως θα πρέπει να εξεγείρει τους Λαούς των ελευθέρων Εθνών όσο πολύ λίγες ειδήσεις αυτού του πολέμου τους έχουν εξεγείρει. Διότι οι Λαοί αυτοί δεν μπορούν να έχουν ξεχάσει τις λαμπρές επιτυχίες των Ελλήνων όταν αυτοί απέτρεψαν την εισβολή του Μουσσολίνι, ή την ηρωϊκή αψήφηση με την οποία αντιμετώπισαν τις ορδές του Χίτλερ την άνοιξη του 1941. Οι Ρώσοι θυμούνται, διότι η καθυστερημένη έναρξη της επιθέσεως των Ναζί εναντίον της Μόσχας και η αποτυχία τους να την καταλάβουν ήταν το αποτέλεσμα των καθυστερήσεων που δημιουργήθηκαν από την Ελληνο-Γιουγκοσλαβική αντίσταση. Ούτε μπορούν οι ελεύθεροι άνθρωποι να ξεχάσουν το τι έχει προσφέρει η Ελλάδα στην ανάπτυξη της ομορφιάς, του πολιτισμού και των ελευθέρων ιδεών στον Κόσμο της Δύσης. Η απελευθέρωση του λιμοκτονούντος Λαού της είναι συμβολική της σταθερής απαλλαγής του πολιτισμού από την φυσική, και πνευματική αρπαγή του από τον νέο βαρβαρισμό».
Η εφημερίδα «TIMES» του Λονδίνου της 16 Οκτωβρίου 1944, στη σελίδα 5, με θέμα «Η Αθήνα ελευθερώθηκε», μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
«Μέσα στο χρόνο 1944 έχουν απαλλαγεί από την δύναμη των βαρβάρων τρεις πόλεις των οποίων τα ονόματα ισοδυναμούν με τον ιστορικό βίο και πολιτισμό της Ευρώπης, Ρώμη, Παρίσι και τώρα Αθήνα.... Η ανάκτηση της Αθήνας θα έχει τριπλή σημασία (και σπουδαιότητα) για όλους τους φίλους της Ελλάδος. Πρώτον αυτή η πόλη, όπου, με τις λέξεις του Πινδάρου, , ισοδυναμεί με ολόκληρη την πνευματική κληρονομιά της Ευρώπης, που εμείς επολεμήσαμε υπερασπιζόμενοι.
Δεύτερον, φέρνει στην μνήμη την δόξα των πατριωτών που υπερασπίστηκαν την πατρίδα τους θριαμβευτικά εναντίον κατά πολύ υπερτέρων δυνάμεων τον χειμώνα 1940 και 1941, μέχρις ότου ένας δεύτερος εισβολέας ήλθε με τρομερή ισχύ να βοηθήσει τον πρώτο και οι οποίοι (πατριώτες) έκτοτε συνέχισαν από τα κρυσφήγετά τους άνισο αγώνα μέχρι σήμερα. Και τρίτον θέτει προ των οφθαλμών ολοκλήρου του κόσμου την τρομερή αποτίμηση της καταστροφής, του θανάτου από την πείνα και τις ασθένειες που αυτός ο μικρός Λαός υποχρεώθηκε να υποστεί ένεκα της περιφρονήσεώς του προς τον τύραννον».
Αυτά ως προς τη γενναιότητα, την υπερηφάνεια , την ψυχή και την προσφορά των Ελλήνων στην ανθρωπότητα που και σήμερα εκφράζεται και αναγνωρίζεται από τους ξένους με το .
Τώρα κύριοι, αυτός ο Λαός χρειάζεται να ενωθεί μπροστά στον ορατό πλέον κίνδυνο αφανίσεώς του. Οι πολιτικοί αρχηγοί πρέπει να σταματήσουν να πιπιλίζουν την καραμέλα ισχυριζόμενοι ότι η βούληση του λαού είναι η βούληση του ποσοστού των ψηφοφόρων του δικού τους κόμματος. Ούτε το 6% ούτε το 19% ούτε το 22% εκφράζει τη βούληση όλου του λαού. ΄Ενα όμως είναι απόλυτα σίγουρο. Το ότι βούληση του λαού είναι η σωτηρία της Πατρίδας, και αν αυτό δεν μπορούν να το κατανοήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί τότε θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι συνέπειες θα είναι καταστρεπτικές και για την Πατρίδα και για τον Λαό αλλά και γι΄αυτούς τους ίδιους προσωπικά, που θα κριθούν από τον Ελληνικό Λαό όλοι ανεξαιρέτως και χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: