Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Πριν από λίγες μόλις ημέρες είχα επισημάνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, πλησιάζοντας στην ημερομηνία των εκλογών, θα προσπαθήσει να αποφύγει αυτό για το οποίο δεν είχε προετοιμασθεί όταν ξεκινούσε η προεκλογική αναμέτρηση εδώ και δύο μήνες. Να κυβερνήσει προκειμένου να εφαρμόσει αυτά που προγραμματικά υπόσχεται.
Να ξεκινήσουμε απ’ τα σοβαρά ή αυτά που κατά τεκμήριο θα μπορούσαν να θεωρηθούν σοβαρά. Στη συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας με τους πρεσβευτές των χωρών των G20. Νομίζω ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περιέπλεξε περισσότερο τα πράγματα με τις θέσεις που ανέπτυξε, ενώ άφησε στον αέρα τη θέση που έχει πάρει για την έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ.
Είναι προφανές ότι ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει δεν...
αφήνει τίποτα στον αέρα. Κυρίως όταν ο αέρας μυρίζει «μπαρούτι» φροντίζει να είναι ξεκάθαρος μια και ο χειρισμός τέτοιων θεμάτων, όπως είναι η έξοδος από το ΝΑΤΟ, άπτεται των εθνικών συμφερόντων τα οποία υπό τις παρούσες συνθήκες ενδέχεται να εκτρέψουν την πορεία της χώρας.
Υπάρχει όμως και η φαιδρή πλευρά η οποία αποκαλύπτει πως εννοούν τον δημοκρατικό διάλογο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Προχθές εξαιτίας της καθυστέρησης να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Μ. Καψή στο Mega, ο κ. Θεωνάς εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε θιγόμενος! Χθες βράδυ στον ΣΚΑΙ, στην εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου, αποχώρησε ο κ. Λαφαζάνης γιατί προσκεκλημένος ήταν ο κ. Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ! Όσοι δε… αντέχουν το διάλογο κουνούν το δάκτυλο στους άλλους.
Η «ευαισθησία» με τα παιδιά στο spot της Νέας Δημοκρατίας τους μάρανε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: