Σελίδες

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ιλαροτραγωδία

Τα φασισταριά και τα κουμούνια πήραν τ’ άρματα.
Εκφράσεις δικές τους και όχι δικές μου.
Ευτυχώς περιοριστήκανε σε σφαλιάρες και μπουγελώματα.
Το πρωί της Πέμπτης 7/6/12 είδα για λίγο την πρωινή εκπομπή του Αντένα με το Γιώργο Παπαδάκη και θάμαξα που καθόταν ο Ηλίας Κασιδιάρης δίπλα δίπλα με τη Λιάνα Κανέλλη, γιατί εδώ ένας ολόκληρος δημοκράταρος ο Μίμης Ανδρουλάκης, αρνήθηκε εντελώς και παντελώς να παρευρίσκεται στην ορκωμοσία της Βουλής με παρούσα τη Χρυσή Αυγή να αναπνέει τον ίδιο δημοκρατικό αέρα με δαύτους.
Τους έφτυσα μη τους ματιάσω, Σαββατογεννημένος ών, με τον ψύχραιμο διάλογο που κάνανε, τους παράτησα να κατέβω στην Αθήνα για κάποιες δουλειές που είχα.
Καθώς περπατούσα την Αθηνάς έμαθα τα μαντάτα από μια υπαίθρια τηλεόραση και ξαναθάμαξα. Βρε εγώ τους έφτυσα μην τους ματιάσω πρίν φύγω απ’ το σπίτι μου αυτοί πως κι’ αρπαχτήκανε;Πήγε τσάμπα το φτύσιμο.
Ποτέ μου δεν ήμουνα των άκρων και ποτέ μου δε διανοήθηκα να...
σηκώσω το χέρι μου σε γυναίκα.
Τις σφαλιάρες  κ.Κασιδιάρη μου, τις έριξες κατάμουτρα στο πρόσωπο της Δημοκρατίας και όχι στοπρόσωπο της κ. Κανέλλη και το μπουγέλωμα στην κ. Δούρου που ομολογουμένως σε προκαλούσαν επίμονα.
Εσύ όμως που θέλεις να το παίξεις ηγέτης παρασύρθηκες και έδρασες εν θερμώ κάτι που πρέπει να αποφεύγει ένας διορατικός αρχηγός.
Ξέχασες πως εκπροσωπείς ένα αναγνωρισμένο με δημοκρατικές διαδικασίες κόμμα και χρησιμοποίησες μέθοδο ολοκληρωτισμού κάτι που δεν αρέσει στον περισσότερο κόσμο.
Ξεπέζεψες τις δύο αυτές κυρίες από το καλάμι της έπαρσης, της παντογνωσίας και της απολυτότητας και το καβάλησες εσύ παριστάνοντας τον Αττίλα που ισοπεδώνει τα πάντα.
Με τις ενέργειές σου αυτές έχασες το δίκιο σου, ενώ μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα ίδια όπλα που χρησιμοποίησαν οι δυο αυτές κυρίες, την ειρωνεία, την καυστική γλώσσα και τα επιχειρήματα.
Τη μάχη των εντυπώσεων την έχασες κ. Κασιδιάρη μου και το κόμμα σου άντε τώρα να ανασυντάξει τους ψηφοφόρους του πού λάκιξαν τρομοκρατημένοι από την αλόγιστη συμπεριφορά σου.
Αποσύρσου από την πολιτική σκηνή για το καλό το δικό σου και το δικό μας και οι ομοϊδεάτες σου να παραδειγματιστούν και να συνεχίσουν το κοινωνικό έργο που προσφέρουν σε αδύνατα άτομα, αλλά όχι να ξυλοφορτώνουν όποιο αλλοδαπό βρίσκουν μπροστά τους.
Είναι μεγάλο ατόπημανα επιρρίπτουμε ευθύνες στον κ. Παπαδάκη πως ότι έγινε, έγινε για τα νούμερα της τηλεθέασης. Έτσι κι’ αλλιώς ο σκεπτόμενος τηλεθεατής έχει απορρίψει τα άλλα κανάλια που μας πιπιλάνε το μυαλό με το πόσο καλό είναι το μνημόνιο και τι καταστροφή έχουμε να πάθουμε άμα φύγουμε από την Ευρωπαϊκή ένωση. Από που το βγάζουν το συμπέρασμα πως θέλουμε να φύγουμε από την ΕΕ, πως απορρίπτουμε το ευρώ και θέλουμε να ξαναγυρίσουμε στη δραχμή;
Το βροντοφωνάζει ο φουκαράςο κ. Καμμένος που θέλει να σώσει την πατρίδα και τα υπολείμματα της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, το λέει η ίδια η κ. Μέρκελ, το διαλαλεί ο κ.Όλι Ρεν πως όλα αυτά είναι παραμύθια και προπαγάνδα των τοκογλύφων και των ντόπιων συνεργατών τους.
Όταν ήμασταν παιδιά λέγαμε σε κάποιο παιχνίδι.
Εγώ φωνάζω κούι κούι και κανένας δε μ’ ακούει… καταλάβατε;

Πάντα  Ανεξάρτητος, άρα ελεύθερος Έλληνας 
Θεόφιλος Αιγινήτης
 Ζωγράφος-Συγγραφέας  

Δεν υπάρχουν σχόλια: