Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σφοδρή επίθεση Θ.Πάγκαλου στον Ε.Βενιζέλο

Image
Νέα επίθεση εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου εξαπέλυσε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας ότι «κανένας δε θα με ρίξει πρόωρα στον Καιάδα».
Μιλώντας στον Real fm ο κ. Πάγκαλος σημείωσε αφήνοντας αιχμές για την ηγεσία του κόμματος, ότι «την παλαιά φρουρά την αποσύρουν όταν εκτίθεται στη ψήφο του λαού οι πολίτες με την ψήφο τους. Εγώ επέλεξα να μην θέσω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και να αποσυρθώ. Γιατί θεωρούσα ότι μετά από τόσα χρόνια στη Βουλή και στην πρώτη γραμμή στην πολιτική ζωή έπρεπε κάποτε να αποσυρθώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Και δεν δέχομαι να με ρίξει κανείς στον Καιάδα πρόωρα. Όσο έχω νου και γλώσσα θα τα χρησιμοποιώ».
Ερωτηθείς για τις αλλαγές που φέρεται να ετοιμάζει ο κ. Βενιζέλος και οι οποίες θα αφορούν σε πρόσωπα, όνομα και καταστατικό, ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ, επισημαίνοντας ότι «είμαστε ένα κόμμα του 40% που κυβερνούσαμε και αυτή τη στιγμή βρεθήκαμε τρίτο κόμμα. Πρέπει να σκεφτούμε τι έχει αλλάξει, εάν έχει αλλάξει η κοινωνία, η εποχή. Πρέπει να σκεφτούμε εάν θα πρέπει να αλλάξουμε και εμείς για να προσαρμοστούμε με την κοινωνία».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: