Σελίδες

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Αγαπητέ κ. Γεώργιε Αντρέα Παπανδρέου. Tο ... “πισωγύρισμα” είστε εσείς !

Αγαπητέ Κε Γεώργιε Αντρέα Παπανδρέου, έχοντας το “προσόν”, του να ομιλείτε, χωρίς να λέτε τίποτα επι της ουσίας, εξακολουθείτε να προσπαθείτε να θέτετε ψευτοδιλλήματα στον Ελληνικό λαό.

Τα ψευτοδιλλήματα κ. Παπανδρέου, έχουν απαντηθεί απο τον Ελληνικό λαό, δια της ψήφου του, παρ’ότι εσείς φαίνεται ότι δεν ακούτε ή δεν βλέπετε, αυτήν την απάντησή του.

Δέν σας ενδιαφέρει άλλωστε η απάντησή του, όπως έχετε αποδείξει στην σύντομη πολιτική σας σταδιοδρομία, έχοντας ώς γνώμονα και μέτρο, την αποδοχή σας απο τίς εκάστοτε ισχυρές οικονομικά “ελίτ”, εντός και εκτός της χώρας, δεν σας ενδιαφέρει η γνώμη του, και το επίπεδο διαβίωσης του Έλληνα πολίτη, δεν το υποστηρίξατε ποτέ, και ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΣΑΤΕ ΠΟΤΕ.

Αυτό το οποίο σας ενδιέφερε ήταν η ικανοποίηση των συμφερόντων της ισχυρής οικονομικά ολιγαρχίας, με τούς διαπλεκόμενους "καναλάρχες" ή "εκδότες", η πολιτική ...
"σχέση" σας με ανταποδοτικούς όρους, με όρους αντιπαροχής, στην διατήρηση απο πλευράς σας της πολυπόθητης “εξουσίας”, με όποιο “κόστος”.

Αυτήν την "αίσθηση", περί της πολιτικής σας προσωπικότητος και πορείας σας, κάνατε πεποίθηση πλέον, σε μιά μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού.

Δέν σάς πέρασε ποτέ απο το μυαλό και δεν εφαρμόσατε, καμμία ουσιαστική ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ πολιτική πρόταση, έστω και ώς υπόθεση εργασίας, και η οποία να περιλαμβάνει την ανάσχεση, της “κατάντιας” και της βίαιης φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού, και την "επανόρθωση" της Ελληνικής οικονομίας, στην οποίαν περιείλθε ο Ελληνικός λαός, χωρίς να αναγκαστούμε να “ξεπουληθούμε” ώς κράτος και ώς Εθνος, σύσσωμοι.
Η τυχόν ανεύρεση τρόπου εξόδου απο την “περιπέτεια”, με αναλογικόν και δίκαιον τρόπον, και όχι αυτήν την "επέλαση" στο βιοτικό επίπεδο του Έλληνα πολίτη, στην οποίαν, εσείς και οι κηπουροί σας, μας οδηγήσατε, λόγω της ανικανότητός σας, και όχι μόνον, να διαχειριστήτε σοβαρές και κρίσιμες υποθέσεις του Ελληνικού κράτους και του Ελληνικού Έθνους, αποτελούσε ώς φαίνεται δια εσάς περιττόν "άθλημα".

Διαλέξατε τον εύκολο “δρόμο” δια εσάς, τούς πιστωτές μας, τούς απανταχού τοκογλύφους και τα “παγκόσμια λαμόγια”, και αφήσατε τον δύσκολο δρόμο για την χώρα, και τούς Ελληνες πολίτες της.

Αναλάβατε ένα κόμμα στον χώρο της κεντροαριστεράς, και το μετακινήσατε βιαίως στον νεοφιλελεύθερο χώρο, αποκόπτοντάς το απο τίς "ρίζες" του, απο την Ελληνική κοινωνία, διαλύοντάς το ουσιαστικά, αυτό ήταν το "έργο" σας!!!

Και με περίσσιο θράσσος και πολιτική αναίδεια, δηλώνετε πρόσφατα “όχι στα πισωγυρίσματα”, μα το “πισωγύρισμα” είστε εσείς Κε Παπανδρέου, το πρός αποφυγείν παράδειγμα είστε εσείς, υπόλογος στον Ελληνικό λαό είστε εσείς κ. Παπανδρέου, ούτε αυτό δεν κατανοήσατε!!!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: