Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΟΙ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΠΟΥ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

venizelos-papandreou-samaras
Το έγκλημα σε βάρος του λαού συνεχίζεται από τα ίδια πολιτικά σκύβαλα. Ο Ε. Βενιζέλος, ο πολιτικός που επί 3 χρόνια δείχνει τον χειρότερο ρατσισμό του σε βάρος των Ελλήνων, ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αυτός που έκανε πλιάτσικο στην περιουσία χιλιάδων ομολογιούχων του Δημοσίου και που θα έπρεπε άμεσα να του αφαιρεθεί η βουλευτική ιδιότητα, φέρνει νόμο για τον...ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς δήθεν ως φιλάνθρωπος! Πρόκειται για μια ακόμη πολιτική απάτη και πολιτικό αμοραλισμό από μέρους του, με προφανή στόχο να διώξει την Χρυσή Αυγή από τη Βουλή και να προσεταιριστεί τις ψήφους των αλλοδαπών. 
Το παρακάτω άρθρο-τομή του Νίκου Καραβαζάκη, λέει πολλά:
Εντείνεται η "αντιρατσιστική" δημαγωγία της τροϊκανής κατοχικής συγκυβέρνησης επελαύνοντας με σημαιοφόρο τον δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη, τον χρυσοθήρα καταδιώκτη πολιτών Χαλκιδικής Δένδια, τον εξ οικογενειακής καταγωγής και παράδοσης κομμουνιστοφάγο Σούρλα και...
τα μνημονιόδουλα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, κατά του κόμματος Χρυσή Αυγή. Με νομοσχέδιο που θα της διακόψει την κρατική επιχορήγηση εφόσον περιπέσει σε πράξεις "ξενοφοβίας" και "ρατσιστικής βίας". Αναδείχνοντάς την έτσι σε ηγετικό πόλο της λαϊκής κατακραυγής και αγωνίας, εξωθώντας σε διχασμό τους πολίτες. Δικαιώνοντας και τους πλέον καχύποπτους πως καταβάλλεται συντονισμένη προσπάθεια να αναδειχθεί αυτό το κόμμα σε αξιωματική αντιπολίτευση. Εγκλωβίζοντας την λαϊκή πατριωτική αντίσταση σε διχαστικές μισαλλοδοξίες και εξαλλότητες, με εύκολη τη "δικαιολογημένη" καταστολή και ιδιώνυμη ποινικοποίηση της αντίδρασης των ελλήνων πολιτών στην τροϊκανή καταστροφική Κατοχή και τις πολιτισμικές ή εργασιακές παρενέργειές της. Ταυτόχρονα, η συγκυβέρνηση πλήττει παραλυτικά το ΣΥΡΙΖΑ ( όσους είναι αυτιστικά εγκλωβισμένοι στα δόγματα του "διεθνισμού" και του "πολυπολιτισμού" ), ο αρχιφασίστας Βενιζέλος (εκ των βασικών υπεύθυνων της σημερινής γενοκτονίας των Ελλήνων) όπως και όλοι οι εργολάβοι που κουβάλησαν και κουβαλούν σωρηδόν τα δύστυχα κοινωνικά απόβλητα της διεθνούς λαθρομετανάστευσης, με τη συμπαιγνία του εσμού της κομματοκρατίας και των διαπλεκόμενων κυκλωμάτων στα Σώματα Ασφαλείας,επιχειρούν να εξιλεωθούν και νομιμοποιηθούν ως "αντιφασίστες" και "ανθρωπιστές". Χάρη στην "Χρυσή Αυγή" όλοι όσοι ευθύνονται για τη σημερινή αθλιότητα που βιώνουμε, από το ΓΑΠ και το Σημίτη μέχρι το Μπόμπολα, από τη Μητσοτάκη τον Παυλόπουλο και το Σαμαρά μέχρι τους τραπεζίτες και τους καναλάρχες, αναβαπτίζονται και κορδακίζονται ως "φιλάνθρωποι" αλλά, για ... τους αλλοδαπούς. Αυτοί που έφεραν στην αυτοκτονική απόγνωση χιλιάδες Έλληνες και κατά καιρούς εισήγαγαν τα κύματα της λαθρομετανάστευσης. Όλοι όσοι προωθούν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες ( ΕΟΖ ) στην Θράκη και αλλού για να θησαυρίσουν καταληστεύοντας τις ανθρώπινες χωματερές που θα στηθούν.
Κάτι που η "ιδιωτική πρωτοβουλία' με το "ελληνικό δαιμόνιο" ήδη εκτεταμένα-αλλά άτυπα- εφαρμόζει σε μεγάλες αγροτικές καλλιέργειες όπως στη Μανωλάδα. Με πολυπολιτισμική "διαφορετικότητα" αφού προσλαμβάνουν Αλβανούς και Βούλγαρους μαφιόζους για να επιστατούν εκατοντάδες ασιάτες και αφρικανούς που εργάζονται ζωωδώς και αμοίβονται ληστρικά. Δείχνοντας έτσι και οι μεγαλοκτηματίες τη "διεθνιστική αλληλεγγύη τους" στα "ταξικά αδέλφια" των ελλήνων εργατών που αρνούνται τα μεροκάματα σκλάβων. Συνεχίζοντας οι τσιφλικάδες το έργο των μεγαλοεργολάβων που θησαύρισαν στην ολυμπιάδα του 2004 με τα καραβάνια αφροασιατών.
Τελικά οι Αλβανοί πιστολάδες ήταν: α) πολυπολιτισμικοί φασίστες που χτύπησαν τα ταξικά αδέλφια τους; Ή β) σιωνιστές προβοκάτορες που παγίδεψαν τον άδολο έλληνα επιχειρηματία;

Δεν υπάρχουν σχόλια: