Σελίδες

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Φτιάχνουν ... ατμόσφαιρα Οτσαλάν: Στρατόπεδο εκπαίδευσης τρομοκρατών στο Λαύριο!


«Ατμόσφαιρα» Οτσαλάν επιχειρούν να δημιουργήσουν και πάλι τα τουρκικά ΜΜΕ επανερχόμενα στο ανυπόστατο θέμα της υποτιθέμενης εκπαίδευσης τρομοκρατών στο στρατόπεδο του Λαυρίου.
Με χθεσινό της δημοσίευμα η αγγλόφωνη έκδοση της τουρκικής εφημερίδας Todays Zaman προσπαθεί να επαναφέρει το φανταστικό σενάριο χρησιμοποίησης του στρατοπέδου προσφύγων στο Λαύριο ως κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατικών ομάδων.
Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με υποτιθέμενες δικές της πηγές το στρατόπεδο στο Λαύριο στεγάζει τις παράνομες δραστηριότητες του κουρδικού εργατικού κόμματος (ΡΚΚ) και του ε3παναστατικού κόμματος απελευθέρωσης (DHKP / C), τα οποία και τα δύο χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές οργανώσεις την εφημερίδα.
Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι κατάφερε να εισέλθει στο στρατόπεδο το οποίο η Ελλάδα είχε φροντίσει να κλείσει ύστερα από τις τουρκικές καταγγελίες, αλλά το οποίο εξακολουθεί να παραμένει ανοικτό για να εντοπίσει, όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα αρκετά μέλη αριστερών παράνομων οργανώσεων που κάποια από αυτά δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και τα οποία μιλούσαν τουρκικά.
Μάλιστα το τουρκικό «δημοσιογραφικό» παραλήρημα συνεχίζει λέγοντας πως από δημοσιεύματα που είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο σε τουρκικά ΜΜΕ μέλη του DHKP / C της τρομοκρατικής οργάνωσης που ευθύνεται για...
επιθέσεις στην Τουρκία είχαν υπογράψει συμφωνία με ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ώστε αυτά να λάβουν στρατιωτική εκπαίδευση στο στρατόπεδο του Λαυρίου.
Από τη στιγμή που το στρατόπεδο στο Λαύριο, συνεχίζει το τουρκικό δημοσίευμα, λειτουργεί κάτω από την αιγίδα του ΟΗΕ είναι αδύνατο για την τουρκική Αστυνομία να λάβει οποιαδήποτε μέτρα εναντίον των τρομοκρατών εκεί ενώ αιτήματα της Τουρκίας για την έκδοσή τους από την Ελλάδα δεν έχουν τύχη απάντησης από τις ελληνικές αρχές.
Μέλη των τρομοκρατικών αυτών ομάδων μάλιστα ταξιδεύουν πολύ συχνά στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις ή αναχωρούν για άλλες ευρωπαϊκές χώρες αφού έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση στο Λαύριο.
Το δημοσίευμα συνεχίζει περιγράφοντας το στρατόπεδο όπου στην είσοδό του κυματίζουν οι σημαίες των ΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού. Σε αντίθεση όπως λένε με άλλα στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καθόλου η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να ελέγχεται ποιος εισέρχεται και εξέρχεται από αυτό και ο μόνος έλεγχος γίνεται από μέλη των παράνομων οργανώσεων που διαμένουν σε αυτό.
«Όσο περπατάμε μέσα σε αυτό», εξηγεί ο υποτιθέμενος απεσταλμένος της Zaman «συναντάμε αφίσες του ηγέτη του τρομοκρατικού ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν καθώς και σημαίες της οργάνωσης να κυματίζουν».
Πέρα από τη φυσιολογική ζωή του στρατοπέδου η Zaman ισχυρίζεται ότι εντόπισε ξεχωριστά κτίρια στα οποία διαμένουν μέλη των τρομοκρατικών ομάδων του RKK του DHKP / C και μιας άλλης οργάνωσης του Μαοϊκού κομουνιστικού κόμματος Μαοϊκό Κομμουνιστικό Κόμμα (MKP).
Στη συνέχεια περιγράφεται τις δυνατότητες που έχουν οι υποτιθέμενοι τρομοκράτες στην ελεύθερη είσοδο και έξοδο από το στρατόπεδο και στις εγκαταστάσεις όπως τα εστιατόρια δίνοντας την εντύπωση όπως τονίζεται ότι δεν πρόκειται για στρατόπεδο αλλά για ξενοδοχείο 3 αστέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: