Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

eleni.ipirotisa@gmail.com

Αξίζει να το διαβάσετε


Γράφει: Πέτρος Μηνάς
Με εχει πιασει μια απιστευτη αηδια με τις πραξεις τους, εχουν πεταξει τις μασκες και πλεον απροκαλυπτα μας ξυριζουν και μας δουλευουν κανονικοτατα.
Το ιδίωμα του ψευτη ειναι για να καλυψει το προηγουμενο του ψεμα λεει ολοενα και μεγαλυτερο.
Ξεκινησανε πριν χρονια απο ψεύταροι και γινανε αρχιψεύταροι για να καλυψουν τις πομπες τους.
Με τον κοπο του λαου ντυνονται …με ακριβες φορεσιες μεγαλοπιανονται οτι ειναι σπουδαιοι ξεχωριστοι σωτηρες συμπεριφερονται λες και δημιουργηθηκαν απο ανωτερο Θεο και μας μεταχειριζονται λες και ειμαστε βοειδη.
Ειναι γενοκτονοι οπως ηταν οι Τουρκοι με τους Αρμενιους, Κουρδους , Ελληνες κτλ.
Με τη μονη διαφορα οτι εμας τη γενοκτονια την εκανε το σαπιο πολιτικο συστημα…και ομως αυτο επιδιωκει η ξενη ελιτοκρατια που οριζει τις τυχες του κοσμου…αναγκαζει τους υπηρετες του τους πολιτικους να παιρνουν αποφασεις που δημιουργουν πολιτικο κοινωνικη αποσταθεροποιηση μεχρι να φερει τους λαους της καθε χωρας στο αμην… μετα εντεχνα με ατομα δικα τους που θα παρουσιαζονται ως επαναστατες θα σπρωχνουν τον κοσμο σε αγριες κοινωνικες αναταραχες εναντια του σαπιου πολιτικου συστηματος….και τοτε που ο κοσμος θα εχει ριξει αυτους που νομιζει οτι ειναι οι δυναστες του και οτι ειναι υπευθυνοι για τη καταντια του θα ερθουν τα αφεντικα τους και θα παρουσιαστουν ως σωτηρες..παλι οι τυφλοι πενυματικοι οδηγοι του κοσμου οι φερομενοι ως επαναστατες θα οδηγησουν τον κοσμο να πιστεψει στη λυση του σωτηρα που θα ερθει απο το πουθενα.
Το σχεδιο τους ειναι πλεον να απομακρυνουν τους υπηρετες τους πολιτικους και να μας ελεγχουν οι ιδιοι για να μας διοικουν ολοκληρωτικα και απολυτα δικτατορικα…θα μας συμπεριφερονται ως ζωα κλεισμενα σε ενα μαντρι.
Θα υπαρχει μια παγκοσμια κυβερνηση, ενα παγκοσμιο δικαστηριο μια παγκοσμια θρησκεια ενας παγκοσμιος δικτατορας. η λυση δεν ειναι να σιχαθουμε τους πολιτικους και να οδηγηθουμε στη βια γιατι τοτε θα πεσουμε στη παγιδα που μας εστησαν τα αφεντικα των πολιτικων…
Οι πολιτικοι ειναι οι μισθοφοροι τους, τα πιονια τους που ξεπουλιουνται με ανταλλαγμα υλικες απολαυσεις καθε ειδους… η λυση ειναι απο τωρα να διακρινουμε τις ηγετικες υγιεις ανεξαρτητες ασυμβιβαστες πολιτικες φυσιογνωμιες του περιβαλλοντος μας που δεν θα ειναι ενταγμενοι σε κανενα κομμα να τις προτρεψουμε να βγουν μπροστα.. Εμεις να στηριξουμε τους καλυτερους… ετσι το οικοδομημα του σαπιου κομματικου μηχανισμου θα πεσει αλλα παραλληλα θα παρουν το τιμονι των εξελιξεων αυτοι που αγαπουν τον τοπο και οχι οι αδιστακτοι δυναστες που εστησαν αυτο το παιχνιδι… ετσι σαν κοσμος σαν ανθρωποτητα σαν λαος μπορουμε να μπλοκαρουμε τα σχεδια των λιγων παρανοικων που οδηγουν την ανθρωποτητα στη πληρη υποδουλωση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: