Σελίδες

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΩΔΩΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΡΑΣΟΤΟΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ!



ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε αυτή την ανάρτηση με μία αναφορά σε διάφορους απατεώνες του Διαδικτύου και των ΜΜΕ γενικότερα. Το λέμε αυτό, διότι η χθεσινή αποκαλυπτική μας ανάρτηση σχετικά με τα «κατορθώματα» του Δωδώνης ΧρυσόστομουΕΚΛΑΠΗ σχεδόν από το σύνολο των ιστοσελίδων, χωρίς καμία αναφορά στην αρχική πηγή! Μάλιστα, είχαν το θράσος να αντιγράψουν ΕΠΙ ΛΕΞΗ το κείμενό μας, χωρίς φυσικά να βάλουν από πού προέρχεται!
Λυπούμαστε για την κατάντια τους, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε: Εδώ μέσα ποτέ δεν «ξεχάσαμε» να αναφέρουμε την πηγή προέλευσης άρθρων που βρήκαμε από άλλους ιστότοπους. Κι όποτε το κάναμε χωρίς πρόθεση, επανορθώσαμε άμεσα. Θα κάνουν άραγε το ίδιο και οι «κλεφτοκοτάδες» του Διαδικτύου...;
Στο θέμα μας τώρα: Όχι μόνο δεν...ιδρώνει το αυτί του προκλητικού Δωδώνης, αλλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΡΑΣΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΟΝΤΑΣ έτσι την Ορθόδοξη Ελλαδική Εκκλησία, την οποία και εκπροσωπεί επισήμως!!!
Δείτε νέες φωτογραφίες του που βρήκαμε εδώ, όπου μπορείτε να
διαβάσετε και δελτίο τύπου του «συνοδικού γραφείου»:



Μάλιστα, στην προσωπική του σελίδα ο π. Παναγιώτης Καποδίστριας που συνοδεύει τον κ. Χρυσόστομο, ανεβάζει φωτογραφίες από τις τουριστικές τους περιηγήσεις με πολιτική περιβολή, ακόμα και από τις...γευστικές εξορμήσεις για πάπια Πεκίνου!!! Δείτε εδώ και πείτε μας αν αυτή είναι σελίδα Ορθόδοξου Ιερωμένου ή κοινού κοσμικού τουρίστα!!!
Άραγε η Ιερά Σύνοδος αντιλαμβάνεται τη ζημιά που κάνουν με την ΑΝορθόδοξη παρουσία τους ο Δωδώνης και ο φίλος του;;;
Τι λένε οι άπιστοι κοσμικοί όταν βλέπουν τέτοια χάλια; «Δεν έχουν ράσα οι παπάδες, άρα είναι σαν κι εμάς, γλετζέδες, τουρίστες, ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΑΝΟΥΜΕ»!!!
Αυτό θέλετε Σεβασμιώτατοι Ιεράρχες;
Θα τολμήσει κανείς σας να...τραβήξει το αυτί του Δωδώνης ή φοβάστε τον...υψηλά ιστάμενο προστάτη του;;;
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ Ή...ΞΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: