Σελίδες

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δεν είμαστε χρωματισταί

Γράφει ο «Στράβων Αμασεύς»


Άκου να δεις Μιχαλολιάκε,
Έλληνες είμαστε. Δεν είμαστε χρωματιστές.


Προσωπικά χέστηκα εάν ένας λαθρομετανάστης είναι Σουηδός ή Κενιάτης, Γερμανός ή Νιγηριανός, Άγγλος ή Σουδανός, Αλβανός, Πακιστανός, Γεωργιανός ή οτιδήποτε. Αδιαφορώ εάν αγοράζουν μαζικώς Ελληνική γη οι Τούρκοι ή οι Γερμανοί. Είναι ακριβώς το ίδιο δυσάρεστο και επικίνδυνο.

Εθνικιστής σημαίνει αγωνιστής του έθνους όχι του χρώματος. Εντάξει, τυγχάνει οι Έλληνες να μην ήμασταν ποτέ μαύροι, μήπως όμως ήταν μαύροι οι Πέρσες; Μήπως ήταν μαύροι οι Ρωμαίοι; Οι Καρχηδόνιοι;

Απεναντίας, το έθνος δεν έχει να φοβάται τόσο πολύ τους μαύρους γιατί αυτοί κάνουν μπαμ ότι δεν είναι Έλληνες, ένας Σλάβος όμως δεν κάνει μπαμ επομένως είναι δυσκολότερος στον

εντοπισμό. Εκτός εάν θέλεις να δικαιώσεις τον Φαλμεράγιερ περί της Σλαβικής επιμειξίας των Ελλήνων.

Ο εθνικισμός είναι άσχετος από τον χρωματισμό. Λευκοί ήταν οι Βούλγαροι του Σαμουήλ, χριστιανοί ορθόδοξοι ήταν οι Βούλγαροι της Εξαρχίας. Λευκοί είναι και οι Σκοπιανοί, λευκοί πλέον και οι Τούρκοι. Λευκοί ήταν οι Γερμανοί, Γάλλοι, Άγγλοι που έκλεψαν τις αρχαιότητες μας, λευκοί είναι οι Εβραίοι λευκοί και πολλοί άραβες, λευκοί και οι σταυροφόροι που κατέστρεψαν την Πόλι το 1204.
Λευκός ήταν ο Σάντερς που οργάνωσε τον στρατό των νεοτούρκων. Λευκοί βοήθησαν τον Κεμάλ να μας ξεριζώσει.

Αν σε ενδιαφέρει το χρώμα, εάν είναι μαχητής υπέρ των λευκών τότε να το δηλώσεις διότι σε κάποιους από εμάς δεν ενδιαφέρει το χρώμα αλλά το έθνος, το οποίο μπορεί μεν να είναι λευκό δεν σημαίνει όμως ότι το έθνος μας είναι το λευκό. Το έθνος μας είναι το Ελληνικό το οποίο απλώς τυγχάνει να είναι λευκό. Δεν είναι τέσσερα τα έθνη στην γη, το μελανόν, το λευκόν, το κίτρινον και το ερυθρόν. Τα έθνη είναι πολλά περισσότερα, ένα εκ των οποίων είναι το Ελληνικόν.

Και επειδή δεν κάνουμε διακρίσεις βάσει χρώματος, ένας Σουηδός είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με έναν Νιγηριανό.
Ίσως μάλιστα να ισχύει και το αντίστροφον διότι Έλληνες βασιλείς του Αφγανιστάν υπήρξαν, Έλληνες βασιλείς της Περσίας, του Πακιστάν επίσης. Ελληνικές καταβολές έχει και ο Βουδισμός αλλά και ακόμη και ο Ισλαμισμός.

Έλληνες όμως βασιλείς της Σουηδίας δεν υπήρξαν. Απεναντίας η αποδυνάμωσις του εθνικού στρατού κατά τα χρόνια του Βυζαντίου και η εισαγωγή λευκών κυρίως μισθοφορικών στρατευμάτων από Σουηδία, Γερμανία κλπ ήταν τα βασικά αίτια της καταστροφής μας. Εκχριστιανίσαμε τους Ρώσους όμως αυτοί αποσυνδέθηκαν από το Πατριαρχείο. Οι Βούλγαροι επίσης με την Εξαρχία.

Συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει το χρώμα του εισβολέως. Ο εισβολεύς είναι εισβολεύς από οπουδήποτε και εάν προέρχεται, όποιο και εάν είναι το χρώμα του. Δεν είναι ανώτεροι οι λευκοί λαθρομετανάστες από τους μαύρους λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: