Σελίδες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Απλές ερωτήσεις προς τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…


Το προξενείο Κομοτηνής, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο προκλητικός τουρκόψυχος βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ…

Διασκεδαστικές ήταν αναμφίβολα οι πρόσφατες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, που εκθείαζαν τη δράση του τοπικού βουλευτή Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Συγκεκριμένα μιλάμε για κείμενο με τίτλο «Ο Βουλευτής και η Νομαρχιακή ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες», που βρήκαμε στην ιστοσελίδα www.xanthipress.gr και μέσα στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Η νομαρχιακή και ο βουλευτής μας έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ψηφοφόρων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αφού η δράση του μέσα και έξω από το κοινοβούλιο αφορούσε όλη την κοινωνία και δεν περιορίστηκε στη μειονότητα» ανέφερε η Γ. Χατζηγεωργίου, που σημείωσε ότι αυτό το απέδειξε ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στην Ξάνθη το μεγαλύτερο ποσοστό του στην Ελλάδα και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

«Η παρουσία του βουλευτή για ζητήματα πλειονοτικά και μειονοτικά κυμάνθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα είναι βουλευτής όλων των ξανθιωτών και είμαστε περήφανοι γιαυτό» είπε ο Νίκος Καλιαμπάκας…

Οπότε πολύ εύστοχο και το σχετικό σχόλιο του αδελφού ιστολογίου tourkikanea.gr (25/7/2013):

«Με κάθε σεβασμό προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής για τον εκλεκτό βουλευτή τους. Ο κ. Ζεϊμπέκ πήρε τις ψήφους που πήρε επειδή είναι ο εκλεκτός του προξενείου και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι είτε εμπαθής, είτε ιδιοτελής, είτε άσχετος, είτε βλαξ. Ας τολμήσει να βγει και να πει κάτι ενάντια στην επίσημη γραμμή του προξενείου, και να δούμε τότε πόσες ψήφους θα πάρει…. Θα ήθελα όμως απευθυνόμενος στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να πω και το εξής: Κύριοι, δεν σας ενοχλεί που ο εκλεκτός σας μέρα-νύχτα τρέχει πίσω από τον πρόξενο και τον τουρκομουφτή Μέτε; (σημ. Προξενείο-Στοπ»: πολύ πρόσφατη και η παρακείμενη φωτογραφία τους σε ιφτάρ στο χωριό Σεμέλη Ξάνθης – μία μόνο από τις…εκατοντάδες, εννοείται!). Μπορείτε να μου πείτε μία περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων Ελλάδας -Τουρκίας στην οποία ο κ. Ζεϊμπέκ να πήρε την θέση της Ελλάδας; Iμάμης Ρόδου, νηπιαγωγεία, μουφτήδες, διορισμός ιεροδιδασκάλων, μειονοτική εκπαίδευση, μία έστω να πάρει η ευχή! Διότι είναι εύκολο να κατηγορούμε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για παλαιοκομματικές μεθόδους, αλλά φαίνεται πως και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν πάει πίσω…Και αν το κριτήριο είναι μόνο οι ψήφοι, τότε την άλλη φορά ας κατεβάσουν και τον ίδιο τον πρόξενο»!

Άδικο έχει;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: