Σελίδες

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη σας αλλά έχω την εντύπωση ότι η ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας παρατράβηξε!!!

Όλοι μας κρίνουμε και κατακρίνουμε τον πρωθυπουργό για την πολιτική του και για την παλινδρόμηση από προηγούμενες θέσεις του σχετικά με το μνημόνιο.
Από την στιγμή όμως που αυτός ο  πρωθυπουργός (θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε) της χώρας συζητά τις ελληνικές θέσεις με τον οποιοδήποτε ξένο ηγέτη, είμαι με τον πρωθυπουργό της χώρας και εύχομαι να έχει επιτυχία στο έργο του.
Δεν μπορώ να καταλάβω την κριτική, έτοιμη πριν ακόμη πραγματοποιηθεί η συνάντηση, των κομμάτων αδιαφορώντας αν αυτά που λένε έχουν βάση ή όχι, απλά και μόνον για να υποβαθμίσουν το γεγονός μιας σημαντικής συνάντησης που οι ηγέτες τους, πολύ θα ήθελαν να είναι στην θέση του συγκεκριμένου.
Κάποτε πρέπει να χαράξουμε κοινή πολιτική γνωστή σε όλους τους Έλληνες - που έχουν δικαίωμα και υποχρέωση να ενημερώνονται για όλα όσα πρόκειται να συμβούν πριν ληφθούν αποφάσεις - και παραδεκτή από όλους σε ορισμένα θέματα όπως είναι η εξωτερική πολιτική της χώρας, η άμυνα, η δικαιοσύνη και η παιδεία και μάλιστα με ορίζοντα εικοσαετίας με την ύπαρξη μόνιμων υπερκοματικών υπουργών ή έστω υφυπουργών, υπεύθυνων και υπόλογων απέναντι στον ελληνικό λαό.
 Οδυσσεύς Πάτσης, «Ήπειρος, η πατρίδα μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: