Σελίδες

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Πείτε με χαιρέκακο αλλά εγώ το καταευχαριστήθηκα. Kαι επειδή θέλω να μεγαλώσω την ένταση της χαράς μου το μοιράζομαι μαζί σας...

Xristos-Papoutsis
Ακυρώνεται ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια ΤράπεζαΑκυρώνεται ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα λέι η είδηση εδώ

Όταν πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν έντονες. Και εκείνες που ακολούθησαν, ακόμη περισσότερο.

Ειδικά στα social media, η επιστροφή του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίστηκε στην καλύτερη περίπτωση με λοιδωρία, ενώ αντιδράσεις καταγράφηκαν στην κομματική βάση τόσο της Συγγρού όσο και της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης “Μικροπολιτικός” στα “Νέα”, ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή βαίνει προς ανάκληση, καθώς όπως επισημαίνει η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν μείνει έκπληκτοι από τη διαπίστωση ότι οι αντιδράσεις στην κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται, ενώ από τις επαφές τους με στελέχη του ΠΑΣΟΚ παίρνουν το ίδιο μήνυμα.

Κάπως έτσι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του “Μικροπολιτικού” των “Νέων”, δρομολογείται μια φόρμουλα ακύρωσης του διορισμού του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: