Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…ΤΥΦΛΗ!


Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Ενώ η Δικαιοσύνη στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής ενήργησε σε χρόνο ρεκόρ, εγκληματικές περιπτώσεις όπως του ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη με τα μαύρα λεφτά της Siemens, τις καταχώνιασε!

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣE 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΑΡΚΑ (ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ SIEMENS) ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ! ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η Δικαιοσύνη ενήργησε σε χρόνο ρεκόρ στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής και έχωσε στην φυλακή όλη την ηγεσία του κόμματος. Η Δικαιοσύνη όμως λησμόνησε το μεγάλο σκάνδαλο Siemens το οποίο οργάνωσε η Γερμανία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Η Δικαιοσύνη φαίνεται πως ξέχασε την μίζα 1 εκατ. μάρκων της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ!
Η υπόθεση των «μαύρων ταμείων» του ΠΑΣΟΚ και του ταμία του Σημίτη, Θεόδωρου Τσουκάτου, βρίσκεται στα αζήτητα, με την ευθύνη φυσικά της Δικαιοσύνης που κλείδωσε τους φακέλους και δείχνει να αρνείται πεισματικά να τους ανοίξει.
Αν και ο ίδιος ο κ. Τσουκάτος και άλλοι ομολόγησαν ότι όντως το 1999 «έπιασαν» από την

Siemens1 εκατ. γερμανικά μάρκα και τα έβαλαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, η υπόθεση αποσιωπάται την στιγμή που υπάρχει παραδοχή ενοχής. Πού είναι η ευαισθησία της Δικαιοσύνης όταν οι ένοχοι παραδέχονται την πράξη τους;
Ο ταμίας του Κώστα Σημίτη κ. Θεόδωρος Τσουκάτος που μετέφερε τα περίφημα «ορφανά εμβάσματα» του γερμανικού κολοσσού στην Χαριλάου Τρικούπη, έχει ομολογήσει.
Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διέπραξε κακουργηματικό αδίκημα για το θέμα του ενός εκατομμυρίου γερμανικών μάρκων τα οποία όπως ο ίδιος υποστηρίζει, κατέθεσε στα ταμεία του Κινήματος. Το ΠΑΣΟΚ, ενώ θα έπρεπε να έχει τις βαρύτατες συνέπειες του νόμου για αυτή την ενέργεια, όχι μόνον δε τις έχει αλλά πρωταγωνιστεί στην σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής, εμφανιζόμενο και ως τιμητής της κάθαρσης του πολιτικού βίου!
Επί χρόνια φωνάζουμε εδώ στην «Ε.Ω.» και ειδικά τους τελευταίους μήνες αναδεικνύουμε το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, ζητώντας από την ελληνική Δικαιοσύνη να μην ενυπνιάζεται. Η ανακρίτρια κα Νικολακέα επί τρεισήμισι χρόνια έχει τον φάκελο της Siemens στο συρτάρι της, χωρίς να καλεί τον σημαντικό μάρτυρα Σέκερη ο οποίος θα ξεδιάλυνε πολλά από το βρώμικο σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας. Η ανακρίτρια, ως διά μαγείας μετάνιωσε και ανακάλεσε την κλήση προς τον κ. Σέκερη και τον… γύρισε σπίτι του, ενώ βρισκόταν στο δρόμο για το γραφείο της! Αυτό ήταν: η προκλητική στάση της ανακρίτριας η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την σπουδή του αντεισαγγελέα Βουρλιώτη (αρμόδιου στην υπόθεση της Χ.Α.), δίνει εμφανή την εντύπωση ότι καταχωνιάζει ένα σκάνδαλο του οποίου οι διαστάσεις ενδεχομένως να αποκάλυπταν οργανωμένη εγκληματική οργάνωση, τουλάχιστον του ΠΑΣΟΚ!
Και λέμε τουλάχιστον, διότι και η ΝΔ ως συνένοχος του ΠΑΣΟΚ ήρθε να ακυρώσει τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με το δημόσιο, το οποίο ενώ σύσσωμη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής καθόρισε στα 2 δις ευρώ, ο κ. Σαμαράς τον κατεδάφισε στα 200 εκατομμύρια, τα οποία όπως φαίνεται θα τα χαρίσει και αυτά στην Siemens!
Γιατί λοιπόν η «ανεξάρτητη» ελληνική Δικαιοσύνη αφήνει μια τόσο σημαντική υπόθεση να «αραχνιάζει» στα δικαστικά γραφεία;
Γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει να φέρει επιτέλους στο φως την υπόθεση μεταφοράς ενός εκατομμυρίου μάρκων στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ;
Γιατί η Δικαιοσύνη δίνει δικαίωμα σε πολλούς να μιλάνε για προσπάθεια κουκουλώματος από μέρους της, του μεγαλύτερου μεταπολεμικού σκανδάλου το οποίο έσυρε την χώρα στην σημερινή καταστροφή; Εάν η Δικαιοσύνη επιλαμβανόταν με ζέση της υποθέσεωςSiemens, ίσως, λέμε ίσως, τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να είχαν την τύχη που έχει σήμερα η Χρυσή Αυγή. Να είχαν δηλαδή αποδοθεί κακουργηματικές κατηγορίες σε βάρος τους.
Και όμως, η στάση της Δικαιοσύνης στην υπόθεση Siemens έχει αφήσει στο απυρόβλητο τα δύο κόμματα εξουσίας τα οποία ακόμη και σήμερα κυβερνούν τον τόπο, εμφανιζόμενα ως κήνσορες της Δημοκρατίας! Αυτής της Δημοκρατίας που καταπατούν ξεδιάντροπα στην Βουλή. Της Δημοκρατίας που έχουν κάνει κουρελόχαρτο, συνθλίβοντας τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών, κλέβοντάς τους τούς κόπους μιας ζωής, τους μισθούς, συντάξεις ή ομόλογα δημοσίου. Αυτή είναι η …Δημοκρατία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που σύρει βιαίως εκατομμύρια λαού στην ανεργία και χιλιάδες στην αυτοκτονία. Μάλιστα, αυτή την …Δημοκρατία, η ελληνική Δικαιοσύνη φαίνεται ότι την επαινεί: πότε χαρακτηρίζοντας το μνημόνιο νόμιμο και συνταγματικό, πότε χαρακτηρίζοντας νόμιμη και συνταγματική την… κλοπή των ομολογιούχων του Δημοσίου ή νόμιμα και δίκαια όσα έκανε ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου με το …φούσκωμα του ελλείμματος!
Πώς λοιπόν να μείνει ήσυχος ο λαός ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη κάνει σοβαρά την δουλειά της; Όταν από την μία πλευρά βλέπει την Δικαιοσύνη να ενεργεί αστραπιαία στην περίπτωση της ΧΑ και από την άλλη να …αλληθωρίζει στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό και την Ελλάδα;

"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: