Σελίδες

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ... Π.Καμμένος: "Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση"

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος συντασσόμενος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» με την δήλωση Τζιτζικώστα και όλο και απλώνει στο πολιτικό σκηνικό η πεποίθηση ότι πρέπει να τελειώνουμε με το κόμμα που παράγει εγληματίες απατεώνες με μεγαλύτερη συχνότητα από αυτήν που παράγει μια αγελάδα γάλα.
«Πιστεύω ξεκάθαρα πως οι πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου θα εξαφανιστούν. Πιστεύω το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή. Πιστεύω και η Νέα Δημοκρατία, με τη σημερινή της πολιτική και ηγεσία, θα πέσει κάτω από το ποσοστό εκείνο που θα διεκδικήσει μέρος της εξουσίας», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.
Για την πιθανότητα συνεργασίας των ΑΝ.ΕΛ. με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος είπε πως: «Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεχθεί αυτά που εμείς ονομάζουμε «κόκκινες γραμμές», μακάρι να είναι μέσα, να είμαστε όλοι μαζί», ενώ συμπλήρωσε πως "ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει βήματα, δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε παλιότερα. Μακάρι να φτάσουμε στο σημείο να μπορέσουμε να συννενοηθούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: