Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΒΟΡΙΔΗ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ-ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ Ο ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ!

Όσο και να υποβαθμίζουν το γεγονός τα παπαγαλάκια της Καλλιρόης,ο κύβος ερρίφθη:Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ, τουλαχι- στον όσο σ'αυτό παραμένει Πρόεδρος ο Καρατζαφέρης.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αποπομπή του Βουλευτή από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής,όπου ο Βορίδης συμμετείχε:Μάλιστα,τη θέση του ήθελε να πάρει ο ίδιος ο Καρατζαφέρης,αλλά τελικά το- ποθέτησε τον Κοραντή, μιας και δεν του επετράπη ως Αρ- χηγός κόμματος να είναι εκεί!
Έτσι,μετά την...προστασία του Βορίδη στην Περιφέρεια Αττικής,ο παμπόνηρος εθνοπροδότης Κωλοτούμπας ΚΟΝΤΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟ τον εν δυνάμει διάδοχό του,δυναμιτίζοντας το ήδη τεταμένο κλίμα στις σχέσεις τους!
Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως,εκτός από τον Καρατζαφέρη,σε νευρική κρίση βρίσκεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης,ο οποίος σε κάθε συγκέντρωσή του βλέπει τα ειρωνικά χαμόγελα να περισσεύουν και τον κόσμο να ψιθυρίζει "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ"!!!
Επομένως,δεν αποκλείεται το νέο "ψαλίδισμα" Βορίδη να έγινε κατόπιν πιέσεων συναδέλφων του Βουλευτών,αφού ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ,Ο ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Εμείς,έχουμε γράψει πολλές φορές πως έτσι όπως είναι η κατάσταση,ο Βορίδης βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Λαος και με το άλλο να...ακροβατεί ανάμεσα σε ΝΔ και Ντόρα!
Όσοι προεξοφλούσαν την είσοδό του στο πλευρό της Μητσοτάκη,ίσως τελικά διαψευστούν,αφού ο Μάκης γνωρίζει πως μια τέτοια κίνηση ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,αφού οι ψηφοφόροι του,στη συντριπτική τους πλειοψηφία ΣΦΟΔΡΑ ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ,θα τον...μαυρίσουν!
Απομένει λοιπόν η λύση Σαμαρά,με τον οποίον θα είχε ήδη συστρατευτεί ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΑ ΛΟΓΥΔΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ!
Αναζητείται μια...φόρμουλα με την οποία,ο Βορίδης ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ στο συγκεκριμένο θέμα:Διαφορετικά,δεν πρόκειται να γίνει δεκτός ούτε από τον Πρόεδρο της ΝΔ ούτε από τους ψηφοφόρους της!
Όπως και νά'χει,η ουσία είναι πως για μια ακόμα φορά ο τυχάρπαστος Καρατζαφέρης προτιμά ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ενώ με την πρωτοφανή κρίση του δικομματισμού εδώ και χρόνια θα έπρεπε να έχει 10% ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
Ο ρόλος του όμως,είναι να λειτουργεί ως ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ:Αυτό το έχουν καταλάβει οι περισσότεροι (πρώην) ψηφοφόροι του,ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΑ.
Για τους υπόλοιπους, τι να πούμε;Πρέπει νά'ναι κάποιος ή αφελής ή κατευ- θυνόμενος, για να μην αντιλαμβάνεται ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ κάποιου που οι νταβατζήδες των Μμε περιφέρουν ως...εξαπτέρυγο από κανάλι σε κανάλι έτσι ώστε ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "ΟΙ ΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ Πασοκ!
hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: