Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Δεν πείθει κανέναν ο "εκλεκτός" του ΠΑΣΟΚ Φίλιος

Φίλιππας Φίλιος
"...Είναι γνωστή η τάση του μόνιμου υποψηφίου δημάρ- χου προς τα ψέματα. «Έπιασαν τόπο» τη δεκαετία του ’80, έκτοτε όμως κανένας δεν πιστεύει όσα λέει...". Αυτά ανα -φέρει, μεταξύ άλλων, σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το Γρα -φείο Τύπου της Δημοτικής Αρχής Ιωαννίνων, σε μια επιθε -τική ανακοίνωση ενάντια στον επικεφαλής της "Ενότητας Πολιτών"  Φιλ. Φίλιο.
Η πλήρης ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Είναι γνωστή η τάση του μόνιμου υποψηφίου δημάρχου προς τα ψέματα. Άλλωστε, όλη του η πολιτική διαδρομή σ΄ αυτά στηρίχθηκε και ήταν ένας από τους λόγους που εκδιώχθηκε από όλα τα κόμματα, για να βρει προσωρινή στέγη στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο μέχρι πρότινος έβριζε. Τα ψέματά του «έπιασαν τόπο» τη δεκαετία του ’80, έκτοτε όμως κανένας δεν πιστεύει όσα λέει. Πώς να τον εμπιστευτούν όταν τον ακούν να λέει (το διέπραξε και στην Ανατολή Ιωαννίνων) με έμφαση κιόλας, ότι… «στόχος είναι ο ...ηλεκτρονικός Δήμος";
Αυτός είναι πια πραγματικότητα. Ευρυζωνικά, ασύρματα δίκτυα και οπτικές ίνες προϋπολογισμού 3,5 εκ. ευρώ, είναι σε λειτουργία. Ένα πρωτοποριακό έργο που υλοποιήθηκε από τη Δημοτική Αρχή και το Νικ. Γκόντα, συνεχίζεται με την προμήθεια και εγκατάσταση νέων κόμβων ασύρματης πρόσβασης προϋπολογισμού 213.500 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Η Δημοτική Αρχή αντιλαμβάνεται τη δυσχερή θέση του μονίμου υποψηφίου δημάρχου και τη δυσκολία παρουσίασης προγράμματος, αλλά δεν είναι ανάγκη να συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως πολιτικός καιροσκόπος. Οι πολίτες το έχουν εμπεδώσει αυτό. Ας επιλέξει άλλον τρόπο, με τη βεβαιότητα, πως ό, τι και αν πει θα είναι πάλι ψέμα, εκτός και αν δεν γνωρίζει ποια έργα έγιναν στα Γιάννινα, που δεν αποκλείεται κιόλας!".

Δεν υπάρχουν σχόλια: