Σελίδες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κάτω τα χέρια από τον Άνθιμο.....

 ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ,ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ...ΡΟΖ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ,ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΝΘΙΜΟ!
Με αφορμή την ήττα του Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη από τον φίλο της Ντόρας Μπουτάρη,βρήκαν αφορμή πολλοί να ρίξουν λάσπη και χολή σε έναν από τους καλύτερους Ιεράρχες της Εκκλησίας μας και γνήσιο Ελληνορθόδοξο Αγωνιστή,τον Παναγιώτατο Άνθιμο.
Το τι ακούσαμε,είδαμε και δια βάσαμε δεν λέγεται:Από τις γνωστές ειρωνίες και εμετικές ύβρεις των κοπρόσκυλων της αθείας και του αντιχριστιανι σμού, μέχρι-ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ-ευθύνες για την ήττα του Γκιουλέκα,από κάποιους που αυτοπλασάρονται ως "Δεξιοί"!
Λένε λοιπόν,πως "δεν έπρεπε να επέμβει ο Άνθιμος στις Δημοτικές Εκλογές",ότι "ο Γκιουλέκας έπρεπε να τον καταδικάσει" και άλλα τέτοια...προοδευτικά!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΑ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΒΙΝΤΕΟ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΤΟΥ!

Το μόνο...αποδεικτικό στοιχείο είναι οι φήμες πως τάχα είπε στον Μπουτάρη την Εορτή της 28ης Οκτωβρίου,πως "δεν πρόκειται να δεις Δημαρχία"!

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ,ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΠΩΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΛΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ-ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Το συγκεκριμένο θέμα όμως,έχει και μια άλλη προέκταση:Κατηγορούν τον Άνθιμο επειδή αντέδρασε,αλλά δεν μας αναφέρουν την ΕΛΕΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

ΕΠΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΑΣΗ,ΤΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ "ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ","ΤΑΛΙΜΠΑΝ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΩΡΑΙΑ!

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ,ΕΠΡΕΠΕ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Δικαιούται λοιπόν ο ένας να βρίζει,αλλά ο άλλος...εγκληματεί όταν αντιδράσει!

Το κακό είναι πως αυτή την "επιχειρηματολογία" ασπάζονται και κάποιοι...ροζουλί δεξιούληδες της καρπαζιάς,που κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην τους πουν "φασίστες" και "θρησκόληπτους"!

Δεν βλέπουν τον απίστευτο ανθέλληνα Μπουτάρη,που έφτασε στο σημείο να δηλώνει πως όποιος πει ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,κάνει...κήρυγμα μίσους!

Ε,ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ:ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΥ!

ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ...ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ!
 
Hellas-Orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: