Σελίδες

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Το Υπουργείο "Εξωφρενικών" της Ελλάδος αλλάζει και πάλι γνώμη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

('Eκτακτη είδηση, αποκλειστικό) (Για το Καλάμι.net)
''Αλλάζει γνώμη'' το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας
 
(εκδηλώσεις γιά 25η Μαρτίου 1821)
Μετά την ανάδειξη του ζητήματος και την ''πίεση'', το ΥΠΕΞ δίνει -έμμεσα- το ''πράσινο φως'' γιά την συνέχιση της διοργάνωσης δεξίωσης-εκδήλωσης σε πρεσβεία, προξενεία στις ΗΠΑ (με την οικονομική συμβολή ομογενειακών Οργανώσεων, εξαιτίας της μεγάλης οικονομικής δυσπραγίας στην Ελλάδα), που την κατάργησε τον 2010, γιά να τιμηθεί η εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821.
.. (Με το ζήτημα έχει ασχοληθεί μόνο το ''Κ'', ενώ ΜΜΕ στην Ελλάδα, αναδημοσίευσαν τα γραφόμενά του).Σημ.Να τονίσουμε ότι γιά το ζήτημα εκδηλώσεων γιά την 25η Μαρτίου, ευαισθητοποιήθηκε μόνο η Ομοσποδία Φλόριδας (η μοναδική από όλες τις ομογενειακές οργανώσεις μας στις ΗΠΑ)...
Στο έγγραφο του ΥΠΕΞ προς όλες τις διπλωματικές και προξενικές αρχές (με αρ. πρωτοκ. Α.Π. 6340 / 14 Φεβ. '11), που υπογράφει ο ΣΤ' γεν. διευθυντής Γ. Παίζης, αναφέρεται: ''...Με την ευκαιρία προσεχούς εορτασμού της εθνικής μας επετείου και δεδομένου ότι εξακολουθούν να υφίστανται οι γνωστές δημοσιονομικές δυσχέρειες και δεν θα υπάρξουν χωριστά κονδύλια, παρακαλούμε μεριμνήσετε γιά διοργάνωση των καθιερωμένων σχετικών εορτασμών... Σε συνεννόηση και με τοπικούς παράγοντες, όπου τούτο είναι δυνατόν''.

www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: