Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κυβέρνηση - οπερέτα!


Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε ένα είδος κακόγουστης κωμωδίας να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, με πρωταγωνιστές ανίκανους-πλέον-θεατρίνους.

Αρχής γενομένης την Παρασκευή, η Τρόικα ανακοίνωσε τα πρόγραμμα "αξιοποίησης" δημόσιας περιουσίας ύψους 50δισ, και μετά ακολούθησε το απόλυτο αλαλούμ αντιδράσεων από τους κυβερνώντες. Αρχικά, το...διέψευσαν, εκτοξεύοντας...μύδρους εναντίον της ύπατης αρμοστείας εν Ελλάδι. Για τα "μάτια του κόσμου" βέβαια όλα αυτά, αφού ο ίδιος ο πρωθυπουργός σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν είχε αναφέρει τη βούληση της κυβέρνησης για "αξιοποίηση"(ξεπούλημα) δημόσιας περιουσίας.


Όταν κατάλαβαν πως δε στέκουν αυτά που λένε "άλλαξαν πλευρό" και άρχισαν να τονίζουν πως η "αξιοποίηση" είναι αναγκαία, και πως και η ΝΔ στο παρελθόν είχε μιλήσει για ανάλογη λύση (παρέλειψαν σκοπίμως βέβαια να εστιάσουν στις λεπτομέρειες που κάνουν το ένα πρόγραμμα να διαφέρει από το άλλο), με σκοπό βέβαια να κρύψουν τις δικές τους εγκληματικές αποφάσεις.

Όταν απέτυχε και αυτός ο τρόπος προπαγάνδας, βγήκε ο Εφιάλτης(ναι αυτός από τη Μινεσότα) και υποσχέθηκε νόμο που θα απαγορεύει την πώληση κρατικής γης. Και πάλι όμως αστόχησε, καθώς η χώρα μας(δημόσια περιουσία), με το Μνημόνιο που προδοτικά υπέγραψαν πριν μήνες, είναι υποθηκευμένη στους δανειστές μας (Η αποκάλυψη της ΑΠΑΤΗΣ), χωρίς μάλιστα να έχουμε το περιθώριο δικαστικής αντιπαράθεσης!

Και την Πέμπτη ήρθε και το επόμενο "στραβοπάτημα" για να μας αποδείξει πως οι άνθρωποι που μας κυβερνάνε τα 'χουν χαμένα. Αφού αρχικά ήθελαν να καταθέσουν το νομοσχέδιο-κοροϊδία για τους ημιυπαίθριους, όπου ουσιαστικά εξαπατούν απροκάλυπτα τους Έλληνες φορολογούμενους (Τακτική...κοροϊδία), στη συνέχεια το πήραν πίσω, όταν βέβαια κατάλαβαν πόσο εμφανώς αυταρχικό ήταν, και αφού ο ΓΑΠ είδε βουλευτές και υπουργούς να απειλούν με παραιτήσεις.

Η κυβέρνηση-ΟΠΕΡΕΤΑ, η κυβέρνηση του ΕΙΠΑ-ΞΕΙΠΑ, η κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει τη χείριστη μορφή αυταρχικότητας των τελευταίων δεκαετιών, δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα αντέξει...Το βασικότερο ερώτημα όμως είναι, ΕΜΕΙΣ πόσο ακόμα θα αντέξουμε...!

Αρμαγεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια: