Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η πολιτιστική πρόοδος της Τουρκίας


Posted: 16 Feb 2011 05:29 AM PST
Εφ. Ταράφ 13-2-2011

Ίχνη γουρουνόκομπου στο Μούτκι
Απίστευτος ισχυρισμός από τον πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Ενίς Γκιούρ που μετέχει ως παρατηρητής στις εκσκαφές των μαζικών τάφων στο Μούτκι : Πάνω σε κάποια πτώματα είδαμε τα βασανιστήρια των μεθόδων της Χεζμπολλάχ.

 Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ενίς Γκιούρ που μετέχει ως παρατηρητής στην εκσκαφή του δεύτερου μαζικού τάφου στην περιοχή Μούτκι του Μπίτλις όπου βρέθηκαν τα οστά 18 ατόμων, προέβη σε εντυπωσιακή δήλωση. Ο Γκουρ είπε : ¨Είδαμε πάνω σε μερικά από τα πτώματα ίχνη από το βασανιστήριο του γουρουνόκομπου, μέθοδο που εφαρμοζει η Χεζμπολλάχ. Διαπιστώσαμε ότι είχαν δεθεί με τον επονομαζόμενο γουρουνόκομπο, κατά τον οποίο σκοινί που δένεται στο λαιμό πηγαίνει από την πίσω μεριά του σώματος και δένεται στα πόδια. ¨
………………..
Σχόλιο : Η αναφερόμενη Χεζμπολλάχ δεν έχει καμία σχέση με αυτήν του Λιβάνου. Η οργάνωση του Λιβάνου είναι ένα ιστορικό κίνημα αντίστασης. Η Χεζμπολλάχ της Τουρκίας είναι μια τρομοκρατική οργάνωση-δημιούργημα του στρατού, με σκοπό να διασπάσει τους Κούρδους. Και το μέρος όπου βρέθηκαν τα πτώματα στο Μούτκι είναι δίπλα σε στρατόπεδο της Στρατοχωροφυλακής….


Filed under: ΚΟΥΡΔΙΚΟ Tagged: Taraf
Τουρκικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: