Σελίδες

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το ΚΚΕ κατηγορεί τον ΣΚΑΪ για διαστρέβλωση της διαστρεβλωμένης από αυτό Ελληνικής Ιστορίας ή συμβαίνει κάτι άλλο;


ΚΚΕ εναντίον Σκάι για 1821!

blackblogofcommunism | Φεβρουαρίου 16, 2011 at 14:02 | Ετικέτες: 1821ΚΚΕΝίκος ΖαχαριάδηςΣκάι | Κατηγορίες: Επικαιρότητα | URL: http://wp.me/pdnTB-Ha

(http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=45796&catID=7)
Σκληρή απάντηση εναντίον του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού του Σκάι εξέδωσε το ΚΚΕ. Αφορμή στάθηκε η κριτική που άσκησε το κανάλι του φαλήρου για τον 902:
(απόσπασμα)
"Η εμπάθεια του συγκροτήματος δεν εξαντλείται μόνο κατά του ΚΚΕ και του εργατικού λαϊκού κινήματος της οργανωμένης ανυπακοής και αντεπίθεσης. Με όλα τα μέσα προσπαθεί να συμβάλει στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί η Ιστορία με τα ιδεολογικά μέτρα των σημερινών αναγκών του κεφαλαίου. Εκτός από την διαστρέβλωση της ιστορίας του κομμουνιστικού κινήματος, τώρα στοχοποιεί και την επανάσταση του 1821. Με «επιστημονική μεθοδολογία» αντικαθιστά το ένα εθνικιστικό ψέμα της επίσημης αστικής ιστοριογραφίας με πέντε νέα της επίσης αντιδραστικής αστικής αντίληψης του κοσμοπολιτισμού."
==================================================================================
Οι κομμουνιστές φρουροί της αλήθειας της Επανάστασης του 1821!; Γιατί άραγε; Μα φυσικά επειδή οι ήρωες του '21 ήταν οι πρώτοι... "ΚΚΕέδες"!! Απίστευο, και όμως αυτό πιστεύουν. Διαβάστε από προηγούμενη δημοσίευση μας (Οι ήρωες του ’21… “κουκουέδες”):
Λέει ο τότε Γ.Γ. του ΚΚΕ, Νίκος Ζαχαριάδης στο 7ο Συνέδριο (1-6/10/1945):
“Το ΚΚΕ ενσαρκώνει και εκφράζει τις ηρωϊκές λαϊκές παραδόσεις του 1821…
Δεν μπορεί να υπάρξει καμμιά αμφιβολία, ότι ο Κολοκοτρώνης, ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, και τόσοι άλλοι, είναι οι κουκουέδες του ’21…


Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: