Σελίδες

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επανάληψη μεθοδολογίας της 10ετίας 1980. Μετατροπή της δημόσιας τηλεόρασης σε σταλινικού τύπου ΜΜΕ αποκλειστικής προπαγάνδας ΠΑΣΟΚ. Έχουμε δικτατορία!!!


Σπάσανε τα τηλέφωνα της ΕΡΤ

Σπάσανε τα τηλέφωνα της ΕΡΤ
AΝΤΙΜΕΤΩΠΗ με την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών βρίσκεται η ΕΡΤ, αποτέλεσμα της εξόφθαλμα μονόπλευρης ενημέρωσης και του γεγονότος ότι σταδιακά μετατρέπεται σε «φερέφωνο» της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Τα δελτία ειδήσεων και οι ενημερωτικές εκπομπές «ξεχειλίζουν» από τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού, των αναρίθμητων κυβερνητικών στελεχών και των ακόμη περισσότερων κρατικών αξιωματούχων.
Ενώ, την ίδια ώρα οι ανακοινώσεις, οι δηλώσεις, οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης όταν προβάλλονται είτε «στριμώχνονται» σε διάρκεια είτε διαστρεβλώνονται επί της ουσίας.
Τις τελευταίες εβδομάδες η κρατική τηλεόραση δέχεται σε καθημερινή βάση ένα -πρωτοφανές στα χρονικά της τελευταίας δεκαετίας- κύμα διαμαρτυριών από πολίτες, τόσο για τη θεματολογία των δελτίων ειδήσεων όσο και για τον τρόπο παρουσίασης των γεγονότων.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαμαρτυρόμενοι είναι από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους, ανεξάρτητα από κοινωνικές τάξεις και επαγγελματικές κατηγορίες.
Οι διαμαρτυρίες εστιάζονται κατά κύριο λόγο στον τρόπο που προβάλλονται οι δραστηριότητες της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ , ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και από εκπροσώπους κλάδων εργαζομένων, όπως οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, οι γιατροί κ.ά., κλάδοι που βρίσκονται ή βρέθηκαν σε αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.
«Προσπαθούν να απαξιώσουν τους αγώνες και τα αιτήματά μας για να διευκολύνουν το έργο του εκάστοτε υπουργού», τονίζουν.
Όπως προαναφέραμε, το κύμα των διαμαρτυριών είναι πρωτοφανές, σε σημείο να έχουν φέρει στα όρια της απόγνωσης τις τηλεφωνήτριες του Ραδιομεγάρου που… «απειλούν» με στάση εργασίας. Στη βάση ότι δεν μπορούν να δέχονται αυτόν τον καταιγισμό διαμαρτυριών από αγανακτισμένους πολίτες, οι οποίοι ενίοτε δεν αποφεύγουν τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, οι διαμαρτυρόμενοι παρακάμπτουν το τηλεφωνικό κέντρο και τηλεφωνούν είτε στη Γραμματεία των ειδήσεων είτε ακόμη και στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη.
Στο στόχαστρο είναι κυρίως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και η παρουσιάστριά του Έλλη Στάη.
Η κατάσταση έχει ανησυχήσει, έχει προβληματίσει τη διοίκηση και τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποιήθηκαν έκτακτες συσκέψεις με τη συμμετοχή του κ. Ταγματάρχη και της κ. Στάη και με θέμα πώς θα ανακοπεί το «κύμα αγανάκτησης» των τηλεθεατών.
Κι αυτό διότι, αντίθετα με ορισμένους «θερμοκέφαλους» του Ραδιομεγάρου που υποστηρίζουν ότι «κάποια στιγμή θα κουραστούν και θα σταματήσουν να διαμαρτύρονται», οι πιο ψύχραιμοι προειδοποιούν ότι «αν δεν κάνουμε κάτι, κάποια στιγμή θα σταματήσουν να διαμαρτύρονται τηλεφωνικά και θα έρθουν έξω από το κτίριο»!
politis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: