Σελίδες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εκστρατεία αντικατάστασης του σταυρού από τα ευρωπαϊκά σύμβολα. Επιδιώκεται «μια κυβέρνηση, ένας λαός, μια θρησκεία».


Εκστρατεία αντικατάστασης του σταυρού από τα ευρωπαϊκά σύμβολα
Από τη στιγμή που οι χώρες δέχθηκαν ανθρώπους διαφόρων θρησκειών, οφείλουν να τους προστατεύσουν, ώστε απρόσκοπτα να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα
Picture 0 for Εκστρατεία αντικατάστασης του σταυρού από τα ευρωπαϊκά σύμβολα
Υπήρχε η βεβαιότητα ότι θα συμβεί, άγνωστο ήταν το πότε. Είχαμε γράψει προ καιρού, ότι όλα όσα συμβαίνουν, οδηγούν μαθηματικά σε μια παγκόσμια ισοπέδωση, όπως άλλωστε έχει διακηρυχθεί: «μια κυβέρνηση, ένας λαός, μια θρησκεία».
Στην «pravda.ru», ιστοσελίδα της γνωστής ρωσικής εφημερίδας, δημοσιεύεται ότι, ένας εκ των επικεφαλής ισλαμικών οργανώσεων της Ελβετίας, απαίτησε από τη χώρα που τους φιλοξενεί να βγάλει το σταυρό από τη σημαία της. «Οσταυρός δεν χωράει σε μια πολυπολιτισμική Ελβετία σήμερα», δήλωσε.
Σημειώνεται ότι στην Ελβετία περισσότερο από το 5% του πληθυσμού της χώρας είναι μουσουλμάνοι, και έχουν τέσσερα μουσουλμανικά τεμένη για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, ενώ με δημοψήφισμα οι Ελβετοί αρνήθηκαν στα τεμένη να υπάρχει και μιναρές, όπως είχαν απαιτήσει οι ισλαμιστές (η ισλαμική κοινότητα απαρτίζεται κυρίως από Αλβανούς, Βόσνιους και Άραβες). 
Το αίτημα των ισλαμιστών εντυπωσιάζει ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που το δεξιό ελβετικό κόμμα
στις προχθεσινές εκλογές κέρδισε το 27% των ψήφων, και έχει ως ένα από τα κύρια συνθήματά του την «αποϊσλαμοποίηση» της Ελβετίας (όπως και άλλοι μικρότεροι πολιτικοί φορείς). Υπάρχει δηλαδή ισχυρός πολιτικός φορέας που στρέφεται κατά των ισλαμιστών, και παρ’ όλα αυτά οι ισλαμιστές προχώρησαν σε κατά μέτωπο επίθεση, θα έλεγε κάποιος.
Προχθές, δημοσιεύσαμε τις έγκυρες πληροφορίες της προσπάθειας καθιέρωσης ενός παγκόσμιου νομίσματος, όπου πρωτοστατεί η Κίνα (στην οποία έχει μετακομίσει ο πλούτος των ισχυρών της γης) και με τον «Economist» ήδη προ πενταετίας να μας προϊδεάζει ότι περί το 2020 το παγκόσμιο νόμισμα θα είναι γεγονός.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι ο προηγούμενος Πάπας είχε αναφερθεί πολλές φορές σε μια Παγκόσμια Αρχή (που συνηθίζει να επικαλείται στις ομιλίες του ο κ. Τζορτζ Σόρος και να επαναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου), μάλιστα δε περιχαρής είχε ποζάρει δίπλα στο προσχέδιο του παγκόσμιου νομίσματος που του είχαν προσφέρει.
Και κάνουμε ιδιαίτερο λόγο στο Βατικανό, διότι μόλις προχθές (24.20.2011) εξέδωσε Έκθεση για την οικονομική κρίση, στην οποία αναφέρει ότι χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση για να την αντιμετωπίσουμε. Κλείνει δε η Έκθεση, προτρέποντας: «Η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία, η οικονομική ανάπτυξη και οι διαφανείς διαδικασίες θα έρθουν, όπως σωστά είχε πει κάποτε ο Ιωάννης Παύλος Β΄, μόνον όταν το κάθε κράτος ξεχωριστά δώσει τη θέση του σε ένα νέο κράτος δικαίου καθολικής αρμοδιότητας». Με το «καθολικής» εννοεί παγκόσμιας, δεν κάνει λόγο για καθολικισμό.
Έχουμε προϊδεάσει πολλές φορές τους αναγνώστες μας σχετικά με τις προθέσεις των ισχυρών κύκλων (ο κ. Σόρος ζήτησε κατ’ αρχήν μια ενιαία παγκόσμια νομοθεσία στα χρηματιστηριακά θέματα, ώστε μετ’ ευκολίας να μεταφέρονται κεφάλαια από τη μια χώρα στην άλλη, υπερπηδώντας τα εμπόδια των εθνικών νομοθεσιών). Αφορμή όμως για την υπόνοια ότι θα έρθει η ώρα να απαιτηθεί η αντικατάσταση του σταυρού από τις ευρωπαϊκές σημαίες, μας έδωσε ένα προ ετών περιστατικό στη Βρετανία.
Μετά από αίτημα μουσουλμάνου αστυνομικού υποχρεώθηκε από τα δικαστήρια η Σκότλαντ Γιαρντ και αφαίρεσε τον σταυρό από το σήμα της (για όσους αστυνομικούς το ζητήσουν). Το σήμα έχει ζωή αιώνων, το τι σημαίνει δε η παράδοση για τους Βρετανούς, είναι γνωστό. Δεν μπορούσαν φυσικά να πράξουν διαφορετικά, αφού δεν μπορεί να απαιτηθεί από πολίτη να φέρει το έμβλημα θρησκείας στην οποία δεν ανήκει.
Προχθές πάλι έγραψε ο «Καλλισθένης» στη voria.gr, ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει πρόβλημα στην Ελλάδα με την καθιέρωση ως σημαιοφόρων των αλλοδαπών, ακόμη και λαθραίων, που μουσουλμάνοι όντες υποχρεώνονται να φέρουν το λάβαρο με τον σταυρό.
Και επειδή, αν δεν παραλάβουν τη σημαία, αυτό θα θεωρηθεί παραβίαση του δικαιώματός τους, είναι βέβαιο ότι η χώρα μας δεν θα αρνηθεί να αντικαταστήσει τη σημαία -στις παρελάσεις κατ’ αρχήν- με κάποιο άχροο έμβλημα. Απορώ δε, πώς το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής δεν απαίτησε ακόμη από την ελληνική πολιτεία όπως οι στρατευμένοι μουσουλμάνοι να μη φέρουν στο πηλίκιο το έμβλημα της Δημοκρατίας, που κι αυτό φέρει σταυρό. Ίσως δεν ήρθε η ώρα.
Οφείλω να προσθέσω, ότι από τη στιγμή που οι χώρες δέχθηκαν ανθρώπους διαφόρων θρησκειών, οφείλουν να τους προστατεύσουν, ώστε απρόσκοπτα να τελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Και ο κάθε ξένος που νομιμοποιήθηκε, έχει φυσικά το απόλυτο δικαίωμα να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται ο κάθε πολίτης.
Το υπερβολικό αίτημα όμως, να αλλάξει και η σημαία της χώρας (υπάρχουν εννιά χώρες στην Ευρώπη με σταυρό στη σημαία τους), ενώ γνωρίζουν ότι δεν θα γίνει δεκτό, τίθεται ώστε να γίνει η αρχή και προϊόντος του χρόνου να τεθεί με επίταση. Ίσως βέβαια ως τότε γίνει αποδεκτό να καθιερωθεί μια «ευρωπαϊκή» σημαία με τα γνωστά πεντάκτινα μη ευρωπαϊκά σύμβολα, κατά μίμηση της σημαίας των Η.Π.Α., όπως σχεδιάζεται.
Με όλα αυτά, όσοι είναι υπέρ μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, θα επιχαίρουν. Όσοι πάλι είχαν υιοθετήσει το σύνθημα του Ανδρέα Παπανδρέου -ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης- «Η Ελλάδα στους Έλληνες», θα προβληματιστούν (τουλάχιστον).
Ο Μακεδών στο VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: