Σελίδες

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Μεγάλη κότα ο Μπεγλίτης: Μόλις έφυγε απ' τη Θεσσαλονίκη έβγαλε γλώσσα!!!



[Ενώ χθες μετά την παλλαϊκή γιούχα που έφαγε τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο απ' τον Αγ. Δημήτριο, δήλωσε από Στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης όπου τον φυγάδευσαν, ότι κατανοεί τις αντιδράσεις των πολιτών, σήμερα έβγαλε γλώσσα και μιλάει για παραστρατιωτικούς, παρακρατικούς, αυγά του φιδιού και πράσινα άλογα!!! Τέτοιες κότες μας κυβερνάνε και οι παπάρες οι δεξιοί κάθονται και κοιτάνε τον κάθε λοιμοκοντόρο αντί να τους καταπιούν]

Σε εσμό παραστρατιωτικών, παραθρησκευτικών και παρακρατικών οργανώσεων απέδωσε τις χθεσινές αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης, διαχωρίζοντάς τες από τις διαμαρτυρίες πολιτών που - όπως είπε χθες - είναι πολλές φορές δικαιολογημένες και απόλυτα κατανοητές.

Επίσης έκανε λόγο για εικόνα ντροπής και καθοδηγούμενους και ανέφερε ότι ο ίδιος αισθάνεται θλίψη για την κατάντια αυτών των φωνών που ακούστηκαν.

Ο κ. Μπεγλίτης ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να καταδικάσουν φαινόμενα κοινωνικού και πολιτικού χουλιγκανισμού και όπως είπε έξω από τον Άγιο Δημήτριο είδαμε τέτοιες συμπεριφορές, είδαμε αυγά του φιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: