Σελίδες

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

TI ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ)

Συναντήθηκε ο Παπανδρέου με τους αρχηγούς των κομμάτων και τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ. Πολλές ερμηνείες επίσημες και ανεπίσημες δόθηκαν.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΓΑΠ ενδιαφέρεται μόνο για το τι θα μεταδώσουν τα Μ.Μ.Ε. σχετικά με την επερχόμενη σύνοδο της 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Εξηγούμαι. Κατά 99% η σύνοδος θα αποφασίσει πιο θα είναι το κούρεμα που θα γίνει.Αν είναι μικρό,θα εξακολουθεί η Ε.Ε να χρηματοδοτεί μια χώρα,που σε λίγο καιρό δεν θα μπορεί να αποπληρώσει ούτε τους τόκους,όσοι φόροι και αν μπουν.
Αν είναι μεγάλο το κούρεμα,από 40% και πάνω,τότε έχουμε χρεωκοπία.
Ο ΓΑΠ λοιπόν εκλιπαρεί τους ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ να βάλουν πολύ ΤΖΑΤΖΙΚΙ στο πως θα παρουσιάσουν την ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
Το μεγάλο πρόβλημα δηλαδή του ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑ είναι το πως θα παρουσιαστεί η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ και όχι αυτό καθ' αυτό το πρόβλημα.
ΠΑΣΟΚΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ.
Υ.Γ.1 Μη περιμένετε εκπλήξεις από την αυριανή ψηφοφορία. Μπορεί να φύγουν 1-2 βουλευτές αλλά τίποτα άλλο.Εξάλλου σας το έχω ξαναγράψει,.σε κάθε κρίσιμη ψηφοφορία θα φεύγει και από ένας,για εκτόνωση, μέχρι να πετύχουν αυτό που θέλουν.
Υ.Γ 2. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ θα πέσει είτε από εξωτερικό γεγονός,η, από την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας.
Υ.Γ 3 Σέβομαι απεριόριστα τους απανταχού οικονομολόγους,αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα.Κανένας δεν έχει ξαναδιαχειριστεί ένα τέτοιο πρόβλημα.Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Τουρκία ούτε Αργεντινή.
Μην ξεχνάμε τι είπε ο Μπαρόζο αμέσως μετά την σύνοδο της 21ης ΙΟΥΛΙΟΥ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΥΓ 4. Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη έχουμε χρεωκοπήσει.Από αυτά που θα πληρώσουμε για ΦΟΡΟΥΣ κ.λ.π ,αφαιρούμε αυτά που θα έχουμε σαν εισοδήματα και η σούμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
ΥΓ. 5 Τον ΓΑΠ άρχισαν να τον απασχολούν οι λέξεις ΓΟΥΔΙ και ΚΡΕΜΑΛΕΣ. Χμμμμ κάτι είναι και αυτό. ΔΕΞΙ Χ-term

Δεν υπάρχουν σχόλια: