Σελίδες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Παραιτήθηκε σύσσωμη η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Τρίπολης.



 Ήταν φήμη και έγινε γεγονός! Η συντονιστική της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Τρίπολης παραιτήθηκε σύσσωμη αντιδρώντας στην διαμορφούμενη πραγματικότητα και καταγγέλλοντας ουσιαστικά το όραμα το οποίο χάθηκε! Τους λόγους της μαζικής παραίτησης ανέλυσε στην ΕΡΑ Τρίπολης χθες το πρωί ο Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Τρίπολης , λόγοι οι οποίοι αναφέρονται και στην επιστολή που υπογράφουν οι :


Μπερτζελέτος Δημήτρης (Συντονιστής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Γιωνά Γεωργία (Αναπλ. Συντονίςτρια Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Θανόγιαννη Κατερίνα (μέλος Συντον. Επιτροπής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Μάρκος Γεώργιος (μέλος Συντον. Επιτροπής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Μπακή Βάλια (μέλος Συντον. Επιτροπής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Παπούλιας Φώτης (μέλος Συντον. Επιτροπής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)
Ρέκκας Χάρης (μέλος Συντον. Επιτροπής Σ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τρίπολης)

Οι υπογράφοντες με την κίνησή τους αυτή ζητούν την επιτάχυνση των εσωκομματικών διαδικασιών στο ΠΑΣΟΚ και την ανάκτηση του οράματος που χάθηκε , οράματος πάνω στο οποίο είχε συγκροτηθεί η επιτροπή το 2004!

Η επιτροπή δηλώνει την απογοήτευσή της για την αντιμετώπιση που έτυχε το 2010 ,όταν οι 3 προτάσεις της για την διαδικασία των εκλογών για τους υποψηφίους της Τ.Α , ουσιαστικά πήγαν στο βρόντο αφού το κεντρικό ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν τις έλαβε υπόψιν αλλά δεν απάντησε καν σε αυτές!
Φωνή βοώντος οι επιτροπές και στην Συνδιάσκεψη του Σεπτέμβρη του 2011 εκεί όπου , όπως αναφέρεται, δεν εισακούστηκε η φωνή καμίας επιτροπής και η διαδικασία δεν τηρήθηκε έτσι όπως είχε ανακοινωθεί.

Η παραίτηση από την Συντονιστική επιτροπή των υπογραφόντων δηλώνει ξεκάθαρα την έναρξη ενός αγώνα για διαδικασίες συμμετοχικές, διαφανείς και υγιείς, για ισονομία και για ηθικό εκπολιτισμό!

 http://www.arcadiaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: