Σελίδες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Ένας υπόγειος πόλεμος στο υπουργείο Οικονομικών


 Πώς ερμηνεύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στις καταγγελίες της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων και ποια η στάση που θα κρατήσει
30 Δεκ 2011 - 05:27
Picture 0 for Ένας υπόγειος πόλεμος στο υπουργείο Οικονομικών
Έντονο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει στα υψηλά κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών οι καταγγελίες – παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων. 
Ο υπουργός, Ευάγγελος Βενιζέλος ερμηνεύει πολλές απ' αυτές ως ευθείες βολές εναντίον του, οι οποίες μάλιστα έρχονται σε μια χρονική φάση εξαιρετικά κρίσιμη γι αυτόν. Ο λόγος αφορά στην μάχη για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, όπου θα πρωταγωνιστήσει. 
 
Ο ίδιος εκτιμά ότι αναφορές σε περιπτώσεις όπως, για παράδειγμα, το μη λουκέτο στις δύο εφορίες της εκλογικής περιφέρειας του Αστέριου... Ροντούλη, συνιστούν πλήγμα στο προφίλ του εκσυγχρονιστή που προωθεί, παραμονές της κάλπης. 
 
Παρ' όλα αυτά, δεν σκέπτεται να απαντήσει ευθέως και αμέσως στιςκαταγγελίες, αλλά θα επιχειρήσει να αφήσει τώρα το θόρυβο να καταλαγιάσει και να απαντήσει, αν χρειαστεί, αργότερα. 
 
Ωστόσο, ο κ. Βενιζέλος δεν ξεχνά κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 
 
Από την άλλη πλευρά, όμως, η παρουσία του στο υπουργείο Οικονομικών έχει ημερομηνία λήξης, καθώς από τη στιγμή που θα προκηρυχτούν επισήμως οι διαδικασίες διαδοχής του στο ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος θα υποβάλει άμεσα την παραίτηση του από το θώκο του υπουργού. 
 
Κι αυτός ήταν ένας λόγος που λειτούργησε απελευθερωτικά για τους εφοριακούς, προκειμένου να κάνουν τις καταγγελίες που έκαναν. VORIA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: