Σελίδες

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

MILLIET: Το PKK έσωσε την Αθήνα από την δράση των Τούρκων πρακτόρων!



  • Να υποθέσουμε ότι για “ευχαριστώ” ο Σημίτης κατέδωσε τον Οτσαλάν και έστελνε τους παρακρατικούς του να σπάνε τα γραφεία των Κούρδων αγωνιστών;
Συνέχεια στο θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Μ. Γιλμάζ για εμπρησμό ελληνικών δασών δίνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet.

Ο Can Dundar, αρθρογράφος της τουρκικής εφημερίδας, αναφέρεται σε μυστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία έγινε «επίθεση» Τούρκων σε ελληνικό στρατόπεδο της Λαμίας, πέραν των πυρκαγιών σε ελληνικά δάση σε τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Διερωτάται, πάντως,
«από ποιόν έγινε γνωστό αν γίνονταν όλα αυτά και αν πραγματικά είναι αλήθεια η επίθεση σε... στρατόπεδο της Λαμίας, οι πυρκαγιές σε ελληνικά δάση σε τουριστικά μέρη όπως η Κρήτη και η Ρόδος»
. Ο ίδιος επικαλείται μυστική έκθεση που ήρθε στην επιφάνεια, αφού σύμφωνα και με τον ίδιο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

«Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, διότι για κάποιο διάστημα τότε, η Αθήνα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν»,
αναφέρεται στο δημοσίευμα. Και συνεχίζει:
«Κάθε κράτος έχει βρώμικα μυστικά, αλλά οι πολίτες, Έλληνες και Τούρκοι, έχουν το δικαίωμα να μάθουν, τι συμβαίνει».


Σχόλιο ιστολογίου: Δηλαδή, ο τουρκικός τύπος ανακοινώνει πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έκαναν "πάρτι" μέσα στην Ελλάδα και επιχειρούσαν με συνεχείς καταστροφικές ενέργειες... Μπροστά σε αυτό το "σκηνικό" το ΡΚΚ έσωσε την Ελλάδα, αφού την πήρε υπό την... προστασία του. Αν αυτό δεν είναι μία δημοσίευση που αποσκοπεί στην μείωση του κύρους της Ελλάδας, της οποίας οι κυβερνήσεις εμφανίζονται ανίκανες να προστατεύσουν την χώρα, τότε είναι μία δήλωση που αφήνει τεράστια ερωτηματικά για την ικανότητα (ιδιαίτερα της κυβέρνησης Σημίτη) να ανταποκριθεί στο αυτονόητο, δηλαδή στην προστασία της χώρας και των πολιτών της από εξωτερικούς κινδύνους. Χειρότερο είναι το συμπέρασμα πως οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την δημιουργία και λειτουργία μυστικών υπηρεσιών που λειτουργούσαν με καθαρά πολεμικού τύπου επιχειρήσεις, αποσκοπώντας στην εξασθένηση της Ελλάδας.

Στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να εστιάσουμε, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην διπλωμάτη και διοικητή της ΕΥΠ, σημερινού βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Ι. Κοραντή, υπήρχαν ενδείξεις αλλά όχι αποδείξεις. Δηλαδή υπήρχε μία ροή πληροφοριών σχετικά με την δράση τουρκικών ομάδων ειδικών επιχειρήσεων (της ΜΙΤ ή του τουρκικού στρατού;), που όμως δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπισθούν επαρκώς. Γιατί άραγε; Λόγω ανικανότητας της ΕΥΠ και των υπολοίπων υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας ή λόγω πολιτικής ατολμίας; Ιδιαίτερα η κυβέρνηση Σημίτη, ήταν η πλέον άτολμη (για να μην χαρακτηρίσουμε διαφορετικά την πρωθυπουργία Σημίτη) και εκ των αποτελεσμάτων, η πλέον καταστροφική για την Ελλάδα, τόσο σε οικονομικό επίπεδο (βλ. Χρηματιστήριο, αλλά και όσα σήμερα βιώνει η χώρα λόγω των τότε οικονομικών πολιτικών και αποφάσεων), όσο και σε εθνικό (βλ. Ίμια).

Μήπως πρέπει να υπάρξει, επιτέλους, ένας Εισαγγελέας που θα καλέσει τον Κώστα Σημίτη προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα γινόντουσαν εντός της Ελλάδας κατά τη διάρκεια που ο ίδιος ήταν υπεύθυνος για την χώρα; Ή η λέξη "ευθύνη" δεν αφορά τους πολιτικούς;


Δεν υπάρχουν σχόλια: