Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Καμμένος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με την ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση». Μαζί σου Παναγιώτη...


Ο βουλευτής της ΝΔ κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι
13 Ιαν 2012 - 15:22
Picture 0 for Καμμένος: «Δεν θα είμαι υποψήφιος με την ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση»

Την πρόθεσή του να μην είναι υποψήφιος με τη ΝΔ, αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real.
 
«Άλλαξε στάση η ΝΔ και μάλιστα οβιδιακά, όταν αποφάσισε να στηρίξει τον κ. Παπαδήμο. Δηλαδή, τον κ. Παπακωνσταντίνου που αλλοίωσε τα στοιχεία. Δηλαδή, την απόφαση του υπουργείου 'Αμυνας, που πάει να πληρώσει τα υποβρύχια και ας λέει άλλα ο Αβραμόπουλος», τόνισε ο κ. Καμμένος.
 
«Ο κ. Σαμαράς έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί αυτής της αντιμνημονιακής πολιτικής. Συμβιβάστηκε, όταν οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ παρακάλαγαν... να πάρουν υπουργεία, οι κατ' επάγγελμα υπουργοί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής, αναφερόμενος στους πέντε βουλευτές, που είχαν ταχθεί υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, πριν από την επιλογή του κ. Παπαδήμου.
 
Ο κ. Καμμένος κατηγόρησε τους Ευρωπαίους εταίρους ότι συμπεριφέρονται στην Ελλάδα σαν τοκογλύφοι, που «μαλώνουν ένα άτακτο παιδί» και σημείωσε πως η χώρα μας έχει τη δυνατότητα να στραφεί σε άλλες γεωστρατηγικές συμμαχίες.
 
Για το θέμα των CDS, επανέλαβε ότι θα συνεχίσει να δίνει στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση στον αρμόδιο εισαγγελέα και επέμεινε στις καταγγελίες του ότι ο αδελφός τού προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Αντρίκος Παπανδρέου, «εργάζεται σε εταιρεία, που ποντάρει στην κατάρρευση της χώρας».
 
Για τον κ. Παπανδρέου, ο βουλευτής ανέφερε: «Εγώ τον πολέμησα όταν ήταν στην εξουσία, τώρα τον κλοτσάνε όλοι όσοι τον έγλυφαν όλο το προηγούμενο διάστημα». πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: