Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σε κόμμα μετατρέπεται το Μάιο η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία


 

Καθώς δείχνουν τα κουκιά, τον προσεχή Μάιο στο αλβανικό πολιτικό-εκλογικό σκηνικό θα μπει κι ένα καινούργιο κόμμα. Το γνωστό πλέον ανθελληνικό εθνικιστικό κίνημα «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» του Κρεσνίκ Σπαχίου θα  μετατραπεί σε κόμμα.
Αυτό θα γίνει  κατά το Μάιο, σύμφωνα με τα όσα είπε σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Σπαχίου, εποχή που θα πραγματοποιήσει η  Ερυθρόμαυρη Συμμαχία την πρώτη τη συνέλευση. Παράλληλα ο Σπαχίου είπε πως αν γίνει κάτι τέτοιο, ασφαλώς και θα παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου του Ανώτατου Συμβουλίου Δικαιοσύνης.
Επιπλέον ο Σπαχίου «ξεκαθάρισε» κι ένα  άλλο θέμα: αυτό της σχέσης με τον αλβανό πρόεδρο και προϊστάμενό του Μπαμίρ Τόπι.  Ο Σπαχίου ανέφερε πως ανήκουν σε δυο διαφορετικά πολιτικά ρεύματα και κατά συνέπεια σε διαφορετικά κόμματα.  Αυτός όμως δεν προσδιόρισε σε ποιο πολιτικό ρεύμα ανήκει , αλλά έχοντας υπόψη πως το κόμμα του, καθώς ο ίδιος λέει, θα επεκταθεί εκτός των συνόρων, τότε στον ορίζοντα διαφαίνεται η ίδρυση ενός ακροδεξιού σχηματισμού με κυρίως ανθελληνικό προσανατολισμό. ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: