Σελίδες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κρίμα... αστοχήσατε!


Η Αθήνα παραδόθηκε για μια ακόμη φορά στα χέρια των βανδάλων, την στιγμή που όλη η Ελλάδα παραδίνονταν στα χέρια των τοκογλύφων. Είδαμε πάλι το χιλιοπαιγμένο έργο που έχει καταντήσει πια κουραστικό. Ατενίζοντας την επαναλαμβανόμενη σαπουνόπερα στις μικρές οθόνες ο συγχυσμένος κι απελπισμένος πολίτης δεν ξέρει πια αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει.
Οι μαριονέτες των πολιτικάντηδων είπαν για ακόμη μια φορά τις ίδιες τετριμμένες και απίστευτες πια δικαιολογίες για την κατάντια της κοινωνίας και τα νέα δεινά που μας... φόρτωσαν στην πλάτη, την στιγμή που η πρωτεύουσα και τα ωραιότερα κτίρια της χόρευαν ένα αργό θανατηφόρο τανγκό με τις φλόγες.
Η εικόνα του δοτού πρωθυπουργού να μιλά για την αναγκαιότητα των νέων μέτρων, του ανθρώπου που μας έβαλε στο «καλό» ευρώ κι… εξασφάλισε το μέλλον μας, με φόντο την φλεγόμενη Αθήνα ήταν στην κυριολεξία αυτό που λέμε: «Μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Ο κ. Παπαδήμ (ι) ος είχε επίσης το θράσος να μιλά για Δημοκρατία (Λουκά, ποιος σε ψήφισε;) και να μας πει και την τραγελαφική ατάκα: «Η Ελλάδα πέρασε μια δικτατορία, αλλά πρόκοψε»! Τα είδαμε τα καλά της «Δημοκρατίας» σας. Ανεργία, φτώχεια, κατάθλιψη, βία κι ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα. Αυτό το χάος, όμως, δεν είναι Δημοκρατία, αλλά οχλοκρατία απόλυτα ελεγχόμενη από ολιγαρχικό κ(υ)νοβουλευτισμό.
Όσο για το ποιοι και γιατί έκαψαν πάλι την Αθήνα, ας μην επαναλαμβανόμαστε. Ξέρουμε και ξέρουν! Όλοι γνώριζαν ότι στην κατάληψη της Νομικής συγκεντρώθηκαν τα εφόδια της πυριτιδαποθήκης. Οι «κουκουλοφόροι», οι «γνωστοί – άγνωστοι» είχαν για ακόμη μια φορά στόχο περιουσίες πολιτών, ενώ μάλιστα πριν επιδοθούν στο έργο τους, πούλησαν και προστασία. Αν πληρώσεις, δεν θα σε κάψουμε…
Στόχος επετεύχθη! Η εικόνα του τρόμου διαχύθηκε σε όλη την υφήλιο, ο αγανακτισμένος πολίτης μαζεύτηκε στον καναπέ του (πού να πάω τώρα στο πνιγμένο από χημικά Σύνταγμα), οι αλλοδαποί κι εγχώριοι πλιατσικολόγοι έκαναν ανεμπόδιστα στην «δουλειά» τους και πάλι όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό… Βιβλιοπωλείο όπως οι «Εκδόσεις Πελασγός» του Γιάννη Γιαννάκενα, το γνωστό «Αλληλεγγύη των φίλων» για ακόμη μια φόρα δέχθηκε πύρινη επίθεση, στοχοποιημένο από πριν. Ο «ναός της Δημοκρατίας» όμως, η Βουλή έμεινε πάλι ανέπαφη, αγέρωχη και οι 199 (τελευταία καταμέτρηση) προδότες μπόρεσαν χωρίς κανένα πρόβλημα να ξεπουλήσουν την πατρίδα. Αγαπητοί αναρχικοί, άθεοι, αριστεριστές, όργανα του καθεστώτος, εμπρηστές, κοινοί εγκληματίες του ποινικού δικαίου για ακόμη μια φορά… αστοχήσατε!

Ζούμπος Θεόδωρος - Νεκτάριος
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: