Σελίδες

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα ορθά τα λάβαρα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα

Με τη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το ελληνικό κοινοβούλιο , η Ελλάδα υποθηκεύεται , ο πλούτος και η εργασία του λαού της παραδίδονται στη διαχείριση των ξένων τοκογλύφων με την συνεργασία μιας ντόπιας πολιτικής , οικονομικής και “πνευματικής” ολιγαρχίας.
Η Ελλάδα από τούτη τη μέρα βρίσκεται υπό κατοχή. Η βουλή θα μπορούσε ψες να αποτρέψει αυτήν την δραματική εξέλιξη , όμως δεν το έπραξε . Προτίμησε να συναινέσει στα σχέδια των κατακτητών.
Από σήμερα αρχίζει ένας πολυμέτωπος εθνικός αγώνας για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Ένας αγώνας εθνικοαπελευθερωτικός ενάντια στη ξένη κατοχή και τα τσιράκια της.
Ότι καταστρέφει την εξουσία των κατακτητών κηρύσσεται ιερό και δίκαιο.
Σε αυτό τον αγώνα έχει μεγάλη σημασία να παραμείνει ο λαός ενωμένος , δηλαδή η...

μεγάλη παραγωγική βάση της ελληνικής κοινωνίας. ¨Όσοι συνεργάζονται με τους κατακτητές , όσοι διάκεινται εχθρικά στη παραγωγική βάση της κοινωνίας , δεν ανήκουν στο λαό αλλά συγκαταλέγονται στους εχθρούς του λαού και ως εκ τούτου κάθε δικαίωμα κτήσης πρέπει να θεωρείται ως ισχύον δια της βίας των ξένων τοκογλύφων, που θέλει αναιρεθεί με την επανάκτηση της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας.
Η κυρίαρχη αντίθεση της κοινωνίας είναι στο εξής , από τη μια η μεγάλη μάζα της ελληνικής κοινωνίας και της παραγωγικής βάσης και από την άλλη η ξένη κατοχή με τους ντόπιους υποστηρικτές της.
Κάθε ιδεολογικό-πολιτική έκφραση του λαού που αντιτάσσεται στη υποδούλωση του έθνους και της κοινωνίας πρέπει να χαρακτηρίζεται λαϊκή και να γίνεται γενικώς αποδεκτή . Τούτο θα επιτρέψει την συνύπαρξη πολλαπλών ιδεολογικοπολιτικών ροπών και θα αποτρέψει τα σχέδια του εχθρού για διάσπαση του λαϊκού μετώπου.
Αριστεροί , κομουνιστές , εθνικιστές , εθνικοσοσιαλιστές , δεξιοί πατριώτες , όλοι πρέπει να συνεργασθούν για την καταστροφή της κατοχής και την ανάκτηση της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας.
Η πολυμέτωπη ιδεολογικο-πολιτική επίθεση χωρίς προσπάθεια επιβολής μιας και μοναδικής γραμμής αλλά διατήρησης της διαφορετικότητας , θα ενισχύσει την ενότητα του μετώπου και θα δώσει τη δυνατότητα μιας ανεξέλεγκτης από το σύστημα , πολυκεντρικής επίθεσης.
Κτυπούμε το σύστημα της κατοχής μέσα από χίλιες πολεμίστρες. Αυτή είναι η ορθή στρατηγική της επίθεσης στο παρόν στάδιο.
Αυτοί που θα προσπαθήσουν να ενσπείρουν αντιπαλότητες και μίση ανάμεσα στο πολύ-ιδεολογικό λαϊκό μέτωπο , θα είναι όργανα της κατοχής που οφείλει ο λαός να τους απομονώσει με κάθε τρόπο.
Όχι στην υποταγή της Ελλάδος.
Ορθά τα λάβαρα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: