Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάληψη όλων των δημαρχείων αύριο από την ΠΟΕ - ΟΤΑ


«Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται», σημειώνει η ανακοίνωση
Picture 0 for Κατάληψη όλων των δημαρχείων αύριο από την ΠΟΕ - ΟΤΑ

Σε κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας, από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, καλεί η ΠΟΕ - ΟΤΑ, αντιδρώντας στη νέα δανειακή σύμβαση και στα μέτρα του νέου μνημονίου.
 «Ο αγώνας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά των εκβιαστών, αντεργατικών και αντικοινωνικών απαιτήσεων της τρόικας συνεχίζεται», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ.
 Η Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου έχει χαρακτηρισθεί ως Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των δημαρχείων, προκειμένου όλοι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από Γενικές Συνελεύσεις, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, να εκφράσουν την αγανάκτηση και την αντίδραση τους στις πολιτικές που δίνουν τη χαριστική βολή στο εισόδημά μας, στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, την οικονομική κατάρρευση των Δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις βασικών υπηρεσιών των Ο.Τ.Α. και την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων στους ΟΤΑ και τις Επιχειρήσεις αυτών, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: