Σελίδες

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Εγκλήματα πέραν κάθε φαντασίας...


Πριν δύο χρόνια οι  Παπανδρέου και Χρυσοχοϊδης, πριν οδηγήσουν στην τελική υποδούλωση της χώρας μας και τη διαλυση που ακολούθησε, το πρώτο μέλημα τους ήταν να μοιράζουν προς κάθε λαθρομετανάστη τις ιθαγένειες σαν να ήταν στραγάλια. Τώρα ο κ. Χρυσοχοϊδης, σκεφτεται να διαμοιράσει το έγκλημα μετά ιθαγενείας ανα την Ελλάδα.
Ληστεία βγαλμένη από κινηματογραφική ταινία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε κοσμηματοπωλείο της Νέας Ιωνίας.
lhsteia_h_633_451
Οι κακοποιοί κράτησαν όμηρο τη γυναίκα υπαλλήλου, ενώ αφόπλισαν τον security και του πήραν το αμάξι.
Η περιπέτεια του υπαλλήλου στο κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται σε πεζόδρομο της Νέας Ιωνίας, ξεκίνησε όταν έφτασε στο σπίτι του στο Μενίδι, μετά το κλείσιμο του καταστήματος, αργά το βράδυ της...
Πέμπτης.
Τον περίμεναν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι φίμωσαν τον ίδιο και την σύζυγό του και τους έριξαν στην καρότσα ενός φορτηγού. Αφού τους πήγαν σε ερημική τοποθεσία, απείλησαν με όπλο την γυναίκα, λέγοντας στον άντρα της ότι θα την σκότωναν αν δεν έκανε ό,τι του έλεγαν. 
Τον έφεραν με αυτοκίνητο ξανά στο κοσμηματοπωλείο, όπου τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει και στη συνέχεια με την ησυχία τους άδειασαν τα ράφια από πολύτιμα κοσμήματα.
Να σημειωθεί ότι αφόπλισαν και φύλακα που έκανε περιπολία στην περιοχή, ο οποίος βλέποντας το ανοιχτό κατάστημα, μπήκε για να ελέγξει. Σύμφωνα με πληροφορίες του πήραν και το αμάξι που χρησιμοποιούσε.
Μετά τη ληστεία, οι δράστες άφησαν τον υπάλληλο στο σημείο όπου κρατούσαν και τη γυναίκα του.
Αλβανός δράκος στην Κορινθία επιχειρεί να βιάσει μαθήτριες!
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κορινθίας για να συλλάβουν έναν επικίνδυνο ανώμαλο που επιτίθεται σε ανήλικες μαθήτριες και προσπαθεί να τις βιάσει!
sadwoman_533_355
Πολλά κορίτσια έχουν καταγγείλει επιθέσεις, αλλά ο επίδοξος βιαστής παραμένει άφαντος.
Οι επιθέσεις έχουν γίνει στους δρόμους του Ξυλοκάστρου, κυρίως τις βραδινές ώρες που οι ανυποψίαστες κοπέλες επιστρέφουν στα σπίτια τους από τα φροντιστήριά τους. Μάλιστα, ο δράστης έχει αναγνωριστεί και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό που κατοικούσε στην περιοχή.
Με βάση τις μαρτυρίες των κοριτσιών που παρενόχλησε ο φερόμενος ως δράστης, ο εισαγγελέας Κορίνθου εξέδωσε ένταλμα για την σύλληψή του εδώ και περίπου 20 ημέρες.
Ωστόσο, σύμφωνα με το protothema.gr, παρά τις έρευνες των αστυνομικών που συνεχίζονται με απόλυτη μυστικότητα, ο αλλοδαπός ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και όλα δείχνουν ότι έχει εγκαταλείψει την περιοχή για να αποφύγει τη σύλληψη.
Κρήτη: Συλλήψεις για τη δολοφονία 44χρονου Ινδού στο Ρέθυμνο
Για αρπαγή και ανθρωποκτονία από πρόθεση, συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου δύο αλλοδαποί υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 24 και 38 ετών, κατηγορούμενοι για τον θάνατο 44χρονου Ινδού που βρέθηκε χθες νεκρός και θαμμένος σε ελαιώνα στο Ρέθυμνο.
268826-06100-pasok
Το πτώμα του Ινδού, που αναζητούσε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι απήχθη και τελικά βρέθηκε χθες στην Περιοχή Λατζιμάς του Ρεθύμνου, ήταν σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κρήτης Αντώνη Παπαδομανωλάκη, βαρύτατα κακοποιημένο. Ο άτυχος Ινδός, όπως προέκυψε από την νεκροψία νεκροτομή, βασανίστηκε από τους απαγωγείς του, χτυπήθηκε άσχημα σε όλο του το σώμα και τελικά μία μαχαιριά στο λαιμό, ένα βαθύ τραύμα, επέφερε το θάνατο του. Η μέρα θανάτου του 44χρονου, τοποθετείτε μία εβδομάδα πίσω, στο διάστημα δηλαδή που αναφέρθηκε η εξαφάνισή του, από τον συγκάτοικό του, στις αστυνομικές αρχές.
Η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αναζητάει ακόμα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, που συμμετείχαν στην απαγωγή του και όπως όλα δείχνουν πρέπει να βρίσκονται στην Αθήνα.
Οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα από συγγενικά πρόσωπα του άτυχου μετανάστη που ζουν στην Ινδία, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: