Σελίδες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Χειμαρρώδεις και αποστομωτικές απαντήσεις έδωσαν ο Ηλίας Κασιδιάρης (εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής) και ο Ηλίας Παναγιώταρος (εκλεγμένος βουλευτής στην Β΄Αθηνών) απέναντι στον Ευαγγελάτο και την παρέα που βρισκόταν πίσω από το ακουστικό που φορούσε ο δημοσιογράφος.
Η συνέντευξη αυτή θεωρείται μεγάλη επιτυχία όχι τόσο για τον δημοσιογράφο όσο για την δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής.

Ξεδιαλύνονται πολλά απ'αυτά που κυκλοφορούν στο internet και έχουν φιλοξενηθεί ως αναρτήσεις και στον skandalisti.  Μπορώ να πω ότι οι ερωτήσεις ήταν καταιγιστικές και στην κόψη! Αλλά οι απαντήσεις εξέπλητταν κάθε φορά τον Ευαγγελάτο χωρίς να αφήνουν περιθώρια νεφελώδους τοπίου.

Οι εκπρόσωποι και βουλευτές πλέον, της Χρυσής Αυγής έδειξαν στον Ελληνικό λαό το πραγματικό τους πρόσωπο, ένα πρόσωπο που σε καμία περίπτωση ο μέσος τηλεθεατής δεν φανταζόταν πως θα γνώριζε.  Οι απαντήσεις ήταν κατανοητές, χωρίς... υπεκφυγές και ολοκληρωμένες.  Δώσανε ΤΕΛΟΣ σε θέματα που τους ταυτίζουν με ναζιστές και χαιρετισμούς ενώ εντύπωση προκάλεσε πως όχι μόνο έχουν ολοκληρωμένο πρόγραμμα για σοβαρά θέματα που απασχολούν την χώρα μας, αλλά υπάρχει και δυνατότητα εφαρμογής τους.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος προσπάθησε εντέχνως να αποπροσανατολίσει την συζήτηση σε ιστορικά θέματα, μα τα βρήκε σκούρα αφού οι εθνικιστές βουλευτές μας παραήταν διαβασμένοι ..τόσο πολύ, που δημιούργησαν σύγχυση ακόμα και στον εκπρόσωπο τύπου του ΚΚΕ που παρενέβη για να κάνει δηλώσεις.

Αξιέπαινο είναι το γεγονός πως τα χρήματα της βουλευτικής τους ιδιότητας (πλύν ενός μέσου μισθού) θα πηγαίνουν για φιλανθρωπικό έργο που αφορά Έλληνες! Ενώ προτίθενται να δημιουργήσουν σταθμούς ιατρείων για όλους όσους αδυνατούν να πληρώσουν.  Σημαντική είναι επίσης και η γραμμή του κόμματος που θα απαιτήσει απ'τους βουλευτές των υπολοίπων κομμάτων να πράξουν το ίδιο!!! Διαφορετικά θα κάνουν και φασαρία προκειμένου να το δεχτούν!

Αναμφίβολα η Χρυσή Αύγη έχει μπει πολύ δυναμικά στον χώρο της πολιτικής και πολύ επαγγελματίες βολευτές θα τρώνε λεκτικές "σφαλιάρες" αν είναι αδιάβαστοι ή αν κάνουν κατάχρηση της βουλευτικής τους ιδιότητας!

+1 από εμένα όποτε και αν γίνουν εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: