Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Εθνικό προσκλητήριο από Σαμαρά

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός εθνικού προσκλητηρίου. Μιας πανστρατιάς της υπεύθυνης Ελλάδας, απέναντι στις δυνάμεις που μοιάζουν έτοιμες να τζογάρουν με το μέλλον του τόπου.
Ο Πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας μίλησε για ένα μέτωπο αποφασισμένων Ελλήνων, που θα δώσουν με πίστη και αγάπη για την πατρίδα τη μάχη των εκλογών της 17ης Ιουνίου, και θα την κερδίσουν.
Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, να αναθερμάνουν την επαφή τους με την κομματική βάση της Παράταξης, και να διακρίνονται από ενιαίο πολιτικό λόγο, απέναντι στα ξύλινα συνθήματα του λαϊκισμού, όπως σχολίασε με έμφαση και νόημα.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θύμισε ότι εκείνος ήταν ο πρώτος που εγκαίρως είχε προβλέψει ότι η πολιτική του Μνημονίου δεν θα οδηγούσε πουθενά, και ζήτησε από την ελληνική κοινωνία ψήφο εμπιστοσύνης, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη, και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον, διαπραγματευόμενη αλλαγές στη δανειακή σύμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: