Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης  από την τηλεοπτική του εκπομπή, είπε μια μεγάλη αλήθεια κυρίως για τον εαυτό του αλλά και για το κόμμα του, αν φυσικά εννοούσε αυτά που έλεγε.. “Φοβόμαστε είπε τον κακό μας εαυτό”.
Πρόεδρε, δυστυχώς ο κακός σου εαυτός και η έπαρση αλλά και κάτι άλλες μικρολεπτομέρειες για σένα, σημαντικά όμως θέματα για τα στελέχη και τους ψηφοφόρους σου , κατέβασαν τα ποσοστά του κόμματος και το εξεδίωξαν από την Βουλή των Ελλήνων.
Και μπορεί μεν να νομίζεις ότι πιθανόν τώρα να τα ανεβάσεις, αλλά κομματάκι δύσκολο...
μου φαίνεται από τα μηνύματα που λαμβάνονται.
Το ότι “έρχονται τρεις” μπορεί μεν να είναι αληθινό αλλά ίσως να μην γνωρίζεις πόσοι σου φεύγουν, απογοητευμένοι που τους πρόδωσες.
Απογοητευμένοι που το γνωστό σύνθημα ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ, το έκανες ΑΚΓΑΛΙΑ και ΠΛΑΙ – ΠΛΑΙ με το ΠΑΣΟΚ και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 , που ποτέ δεν επέμενες να κυρωθεί από τη Βουλή, παρότι είχε κατατεθεί από τον τότε υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου για κύρωση, ως όφειλε. Και δυστυχώς ακόμη δεν έχει κυρωθεί !!!
Ποτέ δεν το έκανες και ούτε το έθετες ως όρο για να μπεις στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τον οποίον και αυτόν, ενώ αρχικά τον εκθείαζες στη συνέχεια τον απέρριπτες, λέγοντας υποτιμητικά “ποιος είναι ο Παπαδήμας;”.
Αυτά τα μπρος – πίσω πλήρωσες και θα εξακολουθήσεις να πληρώνεις , διότι ο λαός μπορεί να ξεχνά αλλά δεν συγχωρεί και πολύ εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: