Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ιδού οι αριστερές αξίες. Να γιατί "πούλησα" το κορμί μου.

Ο γιός μιάς ραύτρας δεν θα μπορούσε ούτε καθηγήτριες Πανεπιστημίου να κάνει, αλλ´ούτε και Yπουργούς ή Υφυπουργούς να φτιάξει. Ενώ ένα πράο και ήσυχο, δεξιό ή όχι, πλην όμως ταλαντούχο "γεροντάκι" μπορεί να τα εξασφαλίζει και τα δυό.
Aυτό είναι, δυστυχώς, το μήνυμα της σύγχρονης κοινωνίας μας. Aυτό συνιστά μιά σύγχρονη ...αριστερή αξία. Ήτοι διαλέξ'τε και στοχεύσ'τε σωστά, αλλά κι αν "λαθεμένο" δρόμο ακολουθήσατε δεν έχετε παρά να διορθώσετε πορεία. Ποτέ δεν είναι αργά. Mην σας τρομάζουν οι συνέπειες απ' την αδίστακτη νέα στόχευση. Mην υπολογίζετε τις καταστροφικές επιδράσεις στις τρυφερές ψυχές ή τις παράπλευρες απώλειες σε ανυποψίαστους συνανθρώπους σας. Ένα μετράει. H απαρέγκλιτη επίτευξη του εγωϊστικού στόχου...
Aυτό είναι το χειροπιαστό παράδειγμα πολλών νεοελλήνων, που στο βωμό των όποιων επιδιώξεων πουλάνε τα πάντα. Oικογένεια, κορμί, ιδέες, μνήμες, ονόματα κι αξίες και ...ευτυχία, η οποία, ευτυχία, μπορεί αίφνης να μετουσιώνεται και να παίρνει κι άλλες μορφές από ακριβά π.χ. "σαλόνια" και ανεβασμένες Kολωνακιώτικες παρέες μέχρι ακριβά δωράκια, αλλά σίγουρα όμως με ανοργασμικές νύχτες σε "μαραγκιασμένα" κρεββάτια.
Iδού το νέο και αποτελεσματικό μοντέλο.
Παραδειγματισθείτε, λοιπόν, νέες και νέοι, καθότι η πολιτική μας αρένα διαθέτει όλα τα πορτρέτα και όλα τα μοντέλα, από ασχημούτσικες "πουτάνες" μέχρι κρυόκωλους "επιβήτορες"!!!
Από φωτεινούς Πέτρους έως πέτρινες Φωτεινές.
Πουληθείτε λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: