Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αθάνατε δημόσιε υπάλληλε, ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΙΣ ποτέ.!



Σε δικτυακό τόπο που ανήκει στην Κοινωνία της Πληροφορίας ιστοσελίδα για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα

Αν είναι δυνατόν το είδαμε και αυτό.

Σε server που ανήκει στην "Κοινωνία της Πληροφορίας" (ΔΕΚΟ εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών) εμφανίζονται sites για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα, καθώς και site για πιστοποιητικά σκυλιών.

Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες είναι οι εξής:

http://www.MfSpitbull.net ,

http://apbtcertificate.com ,

http://apbtpedigrees.com

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων είναι προϊστάμενος τμήματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η ενημέρωση αυτών γίνεται από...
το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης (πρώην Νομαρχίας) και όπως καλά καταλάβετε ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" ανήκει στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.

Αρκετοί υπάλληλοι της Π.Ε. γνωρίζουν το θέμα αλλά κανείς δεν μιλάει. Και γιατί δεν μιλάνε;

Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, μέσω του συγκεκριμένου server της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μοιράζουν δορυφορικό πειρατικό σήμα της NOVA στα σπίτια κάποιων υπάλληλων, καθώς επίσης όσοι είναι στο "κύκλωμα" έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από τα σπίτια τους χρεώνοντας, μέσω του δικτύου, τηλεφωνικούς αριθμούς της Π.Ε. Ροδόπης.

Και μετά λέμε πως καταστράφηκε το δημόσιο.

Προϊστάμενοι υπηρεσιών, ασχολούνται με κυνομαχίες και ενημερώνουν ιστοσελίδες από την δουλειά τους, στοιχηματίζουν στα σκυλιά, κι όλα αυτά με την ανοχή των αιρετών.

Δεν ξέρουμε σε ποιο οριακό σημείο πρέπει να φτάσει η δημόσια διοίκηση ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι το δημόσιο και μαγαζάκι του καθενός.

Σήμερα που αλλάζει κυβέρνηση κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν αυτά τα site εκτός χώρας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα εργαλεία για να διαπιστωθούν οι παραβιάσεις αυτές. Οι dns server έχουν όλο το ιστορικό για τις mx εγγραφές.

Τα στοιχεία των servers













πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: