Σελίδες

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Κ. Υ. Ε.

Τι σημαίνουν τα αρχικά;
Κόμμα Υδατοποτών Ελλάδος.


Φυσικά και είναι ανύπαρκτο το κόμμα, εάν όμως κάποιος ίδρυε ένα τέτοιο κόμμα τότε οι Έλληνες θα εδιχάζοντο σε αυτούς που θα έπιναν μόνον νερό και σε εκείνους που θα έπιναν μόνον χυμούς.
Είμαστε γαρ τόσο τρελός λαός που είμαστε ικανοί να διχαστούμε ακόμη και για το πλέον αυτονόητο.

Είναι βεβαίως σίγουρον ότι οι χυμοπότες στα κρυφά θα έπιναν και μερικές γουλιές ύδατος όμως δημοσίως θα ορκίζοντο να σπείρουν μέχρι και τον θάνατο στους υδατοπότες αντιπάλους των, οι οποίοι έχουν αυτήν την κακιά, απαράδεκτη και αντιοικολογική συνήθεια να πίνουν νερό.

Αυτό το γράφω γιατί κάποια πράγματα δεν πρέπει να μπαίνουν στο πολιτικό παιχνίδι. Είναι π.χ. πιο βέβαιον και από τον θάνατον ότι ελάχιστοι Έλληνες νοιώθουν καλά με...

την κατάσταση στην χώρα στο θέμα της λαθρομεταναστεύσεως.

Όλοι λίγο πολύ είμαστε εθνικιστές και ρατσιστές και μεγαλοϊδεάτες. Αρκεί να ρωτήσουμε κάποιον γείτονα μας που να ξέρουμε πως ψηφίζει λ.χ. ΣΥΡΙΖΑ και θα καταλάβουμε αμέσως ότι δεν τους θέλει τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Κι όμως, παρόλα αυτά θα ψηφίσει ένα κόμμα που θέλει να τους ριζώσει τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας.
Είναι λαθρολάγνος ο ψηφοφόρος;
ΟΧΙ. Απλώς κάνει αυτό που του λέει το κόμμα.
Εάν του έλεγε το κόμμα ότι πρέπει να περπατάει στα τέσσερα θα το έκανε για να ξεχωρίζει από τους άλλους, τους κακούς.

Διότι αυτό είναι το διπολικό σύστημα που έχουμε υιοθετήσει. Στην ουσία είναι δύο σασί στα οποία μπορούμε να προσδέσουμε όποια σαχλαμάρα θέλουμε και να αποτελέσῃ αυτή η πρόσθετη σαχλαμάρα, σημείον διχασμού.

Δεν είναι όμως η σαχλαμάρα που διχάζει. Εάν την απομονώσουμε από το δίπολο τότε αυτή ενώνει και δεν διχάζει.Όλοι μας πίνουμε νερό, όλοι μας θέλουμε μια Ελληνική Ελλάδα, όλοι μας θέλουμε να μαθαίνουμε αρχαία Ελληνικά, όλοι μας θέλουμε ένα κράτος που να λειτουργεί και νόμους που εφαρμόζονται. Κι όμως το κομματικό σύστημα καταφέρνει να μας κάνει να αρνούμαστε ακόμη και τις σκέψεις μας, ακόμη και τα “θέλω” μας.

Ζήτησε λ.χ. κάποιος Έλλην το 1982 να καταργηθεί το πολυτονικό σύστημα;
ΌΧΙ.
Ήταν σαφώς δυσκολότερο από το μονοτονικό, που δυστυχώς χρησιμοποιώ και εγώ, όμως κανένας απλός Έλλην δεν ζήτησε την κατάργηση του. Μόνον όταν εντάχτηκε αυτό σε ένα διχαστικό σύστημα κατόρθωσε να καταργηθεί. Διότι ξέφυγε από την ουσία και ενετάχθη μέσα σε μία ιδεολογική (μπορδολογική) αντιπαράθεσι. Έτσι κατήργησε ένας τιποτένιος φορέας, το Υπ.Παιδείας, ένα σύστημα γραφής με 2.200 χρόνια ιστορίας. Τιποτένιος διότι όταν μιλάμε για την Ελληνική γλώσσα κάθε φορέας είναι τιποτένιος. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να περιορίζει γλωσσικῶς τους Έλληνες. Δεν είναι στην δικαιοδοσία οποιουδήποτε Υπουργείου να περιορίζει μια γλώσσα 4.000-20.000 ετών.
Στην αρχαία Αθήνα, ήταν τόσο σημαντικός ο θεσμός των Θεωρικών ώστε ετιμωρείτο με θάνατον όποιος τολμούσε ακόμη και να προτείνει την κατάργησιν του θεσμού. Ήταν χαζοί οι αρχαίοι Αθηναίοι;
ΟΧΙ, γνώριζαν όμως ότι εάν κάτι γίνει αντικείμενο των δημαγωγών θα οδηγούσε σε διχασμό αργά ή γρήγορα, διότι το χάος έρχεται πιο εύκολα από τον πολιτισμό.

Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο σε αυτές τις εκλογές. Να γίνουμε ξανά οι εαυτοί μας. Να δούμε τις δικές μας απόψεις και όχι τις απόψεις που τα κόμματα φύτεψαν στο μυαλό μας.

Θέλουμε να πίνουμε μόνον χυμούς και να απαρνηθούμε το νερό;
Θέλουμε να γίνει η αρχαιοτάτη Ελλάδα μας, μια πολυφυλετική χώρα Βαβέλ;

Αφού λοιπόν όλοι θέλουμε την Ελλάδα χωρίς λαθρομετανάστες και αφού όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι λαθρομετανάστης είναι αυτός που ήρθε στην Ελλάδα χωρίς να ρωτήσει τους Έλληνες και ότι η λέξις λαθραίος είναι τμήμα της Ελληνικής γλώσσης, ας το πούμε επιτέλους στο ΣΥΡΙΖΑ ότι μας λέγει ΒΛΑΚΕΙΕΣ και έρχεται σε αντίθεση με το 85-90% (το 10-15% ή είναι κομματόσκυλα ή πράκτορες) των Ελλήνων σε αυτό το θέμα, όμως επίσης να πούμε στην ΝΔ ότι επίσης μας λέει ΒΛΑΚΕΙΕΣ σχετικά με τις αθρόες αποκρατικοποιήσεις και ειδικά αυτήν του ΟΣΕ.

Ο Ο.Σ.Ε. πρέπει να αναπτυχθεί και δεν πρέπει να πουληθεί κύριοι της ΝΔ διότι είναι και εργαλείο εξωτερικής πολιτικής, αλλά και εθνικής αμύνης. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό δεν είναι ακροδεξιό, είναι Ελληνικό.

Έλεος πια με τις ηλιθιότητες.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: