Σελίδες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

O Woody Allen στο πλευρό των Ελλήνων με το «Athens by night»

O Woody Allen στο πλευρό των Ελλήνων με το «Athens by night»Έναν ακόμα σύμμαχο φαίνεται πως βρήκε η Ελλάδα και ακούει στο όνομα Woody Allen. Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, τάσσεται στο πλευρό των Ελλήνων με το «Athens by Night»!

Με τον δικό του τρόπο, λοιπόν στέλνει ένα μήνυμα στην τρόικα και την Αγκελα Μέρκελ, για όσα βιώνουν οι Ελληνες πολίτες, διμιουργόντας μια ταινία-ύμνο για την Έλλαδα. Η νέα του ταινία, θα ονομάζεται “Athens by Night”, και θα έχει για πρωταγωνιστές τους Brad Pitt και Penelope Cruz! Την ταινία συνυπογράφουν ο Woody Allen και ο μεγάλος Αμερικανός Paul Auster.

Το concept θέλει έναν Αμερικανό συγγραφέα (Pitt), να ζει στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη και να γράφει ένα μυθιστόρημα για την ελληνική κρίση. Την Ελληνίδα αγαπημένη του, θα...
υποδυθεί η Penelope Cruz, ενώ τα περισσότερα γυρίσματα θα γίνουν στην Πλάκα, στην Κεφαλονιά, τη Σκιάθο και τη Λέσβο!

Ήδη, έχει έρθει στη χώρα μας 11μελές συνεργείο του σκηνοθέτη για το απαραίτητο ρεπεράζ, ενώ ο ίδιος αναμένεται να μας επισκεφθεί στις αρχές Μαΐου. Στόχος του, είναι μέσω της ταινίας «Athens by Night» να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά φυσικά, να δώσει και την δική του απάντηση στη Μέρκελ και στους εταίρους μας, για τα όσα βιώνουν οι Έλληνες πολίτες.

Γι΄αυτό, και μετά τις ταινίες του «Vicky Christina Barcelona», «Μεσάνυχτα στο Παρίσι» και «Από τη Ρώμη με Αγάπη», ο Woody Allen συνεχίζει την ιδιότυπη ευρωπαϊκή του περιοδεία στην Αθήνα, όπου θα κινηματογραφήσει την Ελλάδα της κρίσης και των συσσιτίων, έτσι για να δείξει σε όλη την υφήλιο τι περνούν οι Έλληνες.

Ο διάσημος σκηνοθέτης όταν είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη χώρα μας, είχε πάρει θέση, σύμφωνα με αμερικανικό blog, λέγοντας: «Μόνο αν απομακρυνθεί το ΔΝΤ από την Ελλάδα θα σταματήσουν τα προβλήματα». Επίσης, ο ίδιος σε συνέντευξη του έχει δηλώσει πόσο αγαπά την Ελλάδα. Το περασμένο καλοκαίρι είχε επισκεφθεί το νησί του Παπαδιαμάντη για να κάνει ρεπεράζ για τη νέα του ταινία.

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: