Σελίδες

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ο Πρώτος Έλληνας πολιτικός Αστροναύτης Μοιράζεται τα Μυστικά της Επιτυχίας του!


O Ελληνο-Αυστραλός σύμβουλος στρατηγικής επενδύσεων, συγγραφέας, ομιλητής, αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και πρώτος Έλληνας πολιτικός αστροναύτης, Νικ Χάλικ, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το σεμινάριο του Thrillionaire Revolution, ένα σεμινάριο σχεδιασμένο για να σας αλλάξει τη ζωή, παρέχοντάς σας τα εργαλεία, τις γνώσεις, τις στρατη-γικές και την έμπνευση για να για μεταμορφώσετε την ζωή σας και να δημιουργήσετε οικονομική σταθερότητα και ασφάλεια για το μέλλον

ΒΡΕΙΤΕ τη φόρμουλα για να αποκτήσετε μια ζωή μαγευτική, να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας και να ζήσετε τη ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους.

ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, δημιουργώντας τη δική σας προσωπική οικονομία και σχεδιάζοντας ένα πλάνο δράσης.

ΒΡΕΙΤΕ βήμα – βήμα λύσεις για να κάνετε τα χρήματα σας να δουλέψουν για σας, αντί

να περνάτε τη ζωή σας δουλεύοντας για τα χρήματά σας.

ΜΑΘΕΤΕ τι κάνουν οι πλουσιότεροι επενδυτές του κόσμου σε περίοδο κρίσης.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ πολλαπλές πηγές εισοδήματος μέσα από επιχειρήσεις και επενδύσεις, για να μην εξαρτάστε οικονομικά από ένα και μόνο εισόδημα.

ΜΑΘΕΤΕ τις κορυφαίες κινήσεις στρατηγικής που ακολουθούν οι ειδικοί για να παράγουν τεράστια κέρδη από την αξιοποίηση των Κοινωνικών Δικτύων.

ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΤΕ την οικονομική σας ευημερία έτσι ώστε ρεαλιστικά να έχετε μια μέρα τη δυνατότητα να συνταξιοδοτηθείτε ζώντας μέσα στην πολυτέλεια, αντί να είστε υποχρεωμένοι να δουλεύετε μέχρι να πεθάνετε!

ΜΑΘΕΤΕ πώς να αναπροσαρμόσετε τον «Σκληρό Δίσκο» του μυαλού σας, να αποσυνδεθείτε από το «Σύστημα» του Ελεγχόμενου μοτίβου σκέψης και να αναπτύξετε την Ψυχολογία της Αριστείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: